comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Belhanda müjdesi!

25 Mart 2013, Pazartesi 01:00

Montpellier Kulübü'nin sahibi Louis Nicollin, Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Younes Belhanda'nın sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini açıkladı.

Sarı lacivertli kulübün Faslı futbolcu için transfer görüşmelerini sürdürdüğü dönemde yaptığı açıklamalarla büyük tepki gören Montpellier Kulübü'nin sahibi Louis Nicollin, Younes Belhanda ve Henri Bedimo'nun sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini bildirdi. Fransız basınına konuşan Nicollin, "Bedimo ve Belhanda artık ayrılabilir. Kendileri için farklı teklifler bekliyorum. Bu iki futbolcu dışındaki kadromuzu korumak istiyoruz. Utaka da ayrılabilir, ancak kendisinin fiyatı yüksek. Marco Estrada bizimle kalacak, Vitorino Hilton'u da tutmaya çalışacağız" dedi.

Fenerbahçeli yöneticiler, Louis Nicollin'in Younes Belhanda konusunda sürekli olarak fiyatta sabit durmadığı gerekçesiyle bu transferden vazgeçtiklerini açıklamışlardı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!