comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kocaman'dan oyunculara jest

12 Mart 2013, Salı 08:19

Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Zİraat Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonuçlarla yoluna devam Fenerbahçe'de futbolculara Aykut Kocaman tarafından sürpriz bir jest geldi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. turunda Viktoria Plzen ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Bursaspor maçında forma giyen futbolculara dinlenmeye yönelik program uygulandığı, diğer oyuncuların koordinasyon ve pas çalışmalarının ardından çift kale maç yaptıkları bildirildi. Sol kasığında zorlanma hissettiği için Bursaspor maçının ilk yarısında oyundan çıkan Emre Belözoğlu'nun katılmadığı antrenmanda, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Gökhan Gönül ve Pierre Webo da yer almadı. Emre'nin bu hafta dinlendirileceği ve Medical Park Antalyaspor maçında takımdaki yerini alamayacağı bildirildi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Teknik Direktör Kocaman salı günü yapılması gereken idmanı, “Gidin ailenizle zaman geçirin. Bu izni hak ettiniz” diyerek iptal etti  ve oyuncularına 1 gün izin jesti yaptı.
İKİNCİ YARI AÇILDILAR

Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği 25. haftada Bursaspor'u 4-1'lik farklı skorla mağlup eden Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında gol ortalamasını da yükseltti. Ligin ilk yarısında 8 haftada 10 gol atan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda 8 haftada 18 gol kaydetti. İlk yarıda 8 haftada 3 maçta skor üretemeyen Fenerbahçe, ikinci yarıda ise şu ana kadar tüm maçlarda rakip fileleri havalandırdı. Devre arasında transfer edilen Pierre Webo ve Emre Belözoğlu, sarı-lacivertlilerin skor gücünü arttırdı. Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında 20. haftada Sivasspor maçıyla birlikte forma giymeye başlayan Webo-Emre ikilisi toplam 5 gol kaydetti. Kamerunlu golcü Webo oynadığı 5 maçta 3, Emre ise 6 maçta 2 gol attı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!