comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

O sözler hakem raporuna da yazıldı

11 Mart 2013, Pazartesi 20:47

Fenerbahçe - Bursaspor maçının devre arasında yaşanılan olaylar ve sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın soyunma odası koridorlarındaki sözleri hakem raporuna aynen yansıdı.

Bursaspor Menajeri Süha Sidal maç sonrası bir iddia ortaya atmış ve Aziz Yıldırım'ın soyunma odası koridorlarında karşılaşmanın hakemlerini tehdit ettiğini ve "‘Ben TFF dinlemem, alayınızın cezasını ben vereceğim. Hakemliğinizi bitireceğim" dediğini idda etmişti.    

Sidal'ın bu iddiasının hemen ardından, Fenerbahçe Kulübü bir açıklama yaparak bu iddiayı yalanlamıştı.SÜHA SİDAL: "AZİZ YILDIRIM 'HAKEMLİĞİNİZİ BİTİRECEĞİM' DİYE BAĞIRDI"
Maçın hakemi Tolga Özkalfa'nın Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'na ulaşan raporunda Aziz Yıldırım'ın şu sözleri sarfettiği yazıldı:

"Artık yeter sabrım taşıyor.. Biriniz çıkıyor tükürmeyeni tükürdü yazıyor. Biriniz çıkıp lan demeyeni lan dedi diye atıyor. Siz de gözünüzün önünde faulleri kasti tekmeleri atlıyorsunuz. Yeter artık. Sabrım taşıyor bundan sonra affetmem bilesiniz. Federasyonunuz çıkıp bir şey yapacaksa yapsın artık. Canımız yanıyor”

Bir federasyon yetkilisi Hürriyet'e Aziz Yıldırım'ın hakem raporunda yer alan sözlerinin "SERZENİŞ" olarak nitelendirilebiliceğini, tehdit unsuru içermediğini söyledi.

Aynı yetkili, hakem raporunda, "SİZİN CEZANIZI BEN VERECEĞİM" ifadesinin bulunmadığını söyledi. Ama bir hatırlatmada da bulundu:
- Henüz gözlemci raporları bize ulaşmadı. O raporlarda ne yazdığını tam olarak bilmiyorum. Belki de o ifadeler onların raporunda vardır.

Bu arada Hürriyet'in ulaştığı bir başka federasyon görevlisi de medyada yer alan sözlerin raporlara yansıdığını ifade etti.

İşte o yetkilinin sözleri:
HÜRRİYET: Tolga Özkalfa'nın raporunda, Aziz Yıldırım'ın sözleriyle ilgili bir bölüm var mı?
YETKİLİ: Evet var.
HÜRRİYET: Ne dediğini yazıyor raporda?
YETKİLİ: Medya da okuduklarınızın hemen hemen aynını.
HÜRRİYET: Bir kaç cümlesini okumak mümkün mü?
YETKİLİ: Kusura bakmayın bunu yapamam. Ama o sözler raporda yer alıyor.         

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!