comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gönülleri iki kez fethetti!

01 Ocak 1970, Perşembe 02:00

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Duman Topal şiir kitabının gelirini Türk Böbrek Vakfı'na bağışlayarak 5 diyaliz makinesinin alınmasını sağlamıştı. Selda Topal ardından bir büyük jeste daha imza attı!

Fenerbahçeli Milli futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Duman Topal, birsüre önce şiirlerini bir kitapta toplamış gelirini de Türk BöbrekVakfı'na bağışlamıştı. "İsimsiz" adlı şiir kitabını Türk BöbrekVakfı'ndan bağış makbuzu karşılığında satılıyordu.
 
Yaklaşık 3 ayönce başlayan satışlarda hedef aşıldı. Kitaptan sağlanan gelir iletanesi 13.000 euro olan diyaliz makinelerinden 5 tane alındı.
 
Ve gelelim yüzlerce insanı hayata tutunduracak bu büyük yardımın anlamını bir kat daha artıran yönüne.
reklam
SeldaDuman Topal, bu 5 diyaliz makinesini Türk futbolunun 5 efsane ismineadadı: Fenerbahçe'nin sembol ismi Lefter Küçükandonyadis, Galatasaray'ınsembol ismi Metin Oktay, Beşiktaş'ın sembol ismi Hakkı Yekten, ALShastalığı ile 12 yıl mücadele ettikten sonra 2009'da vefat eden SedatBalkanlı ve 2008'de kaybetitğimiz eski TFF Başkanı Hasan Doğan...
 
Martayı içinde Türk Böbrek Vakfı'nda yapılacak törene bu 5 değerli isminaileleri de katılacak. Ayrıca Mehmet Topal başta olmak üzere pek çokfutbolcu da açılışta hazır bulunacak.

(NTVSpor)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!