comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kocaman'ın şampiyonluk hesabı

10 Mart 2013, Pazar 21:50

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor galibiyetinin ardından sonucu ve şampiyonluk şanslarını yorumladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bursaspor galibiyeti sonrasında karşılaşmayı ve galibiyeti yorumladı.

"ÖNEMLİ OLAN 3 PUANDI"

Kocaman yaptığı açıklamada, "Bursaspor da koştu, biz de koştuk. Karşılaşma çok büyük bir çekişme içinde oynandı. Maçı girdiğimiz gol pozisyonları açısından normal olarak yorumlayabiliriz ama maçın gidişatına göre bu kadar açık skor normal değildi. 4-1'den daha önemlisi 3 puandı" dedi.
"3-1'DEN SONRA OYUN TAMAMEN DÖNDÜ"

Bu sezon en çok koştukları maçın Bursaspor karşılaşması olduğu hatırlatılan Kocaman, "Golü yeme rahatsızlığıyla maça başladık. Karşılığı vermek için tempoyu çok arttırdık. İkinci gol için takım çok arzulu oynadı. İkinci yarı başlarken Bursaspor 2-1'den sonra oyunu bizim sahamıza yıkmaya çalıştı. 3-1'den sonra oyun tamamen döndü. Yüksek tempolu ve zevkli bir maç oynandı" diye konuştu.

KOCAMAN'IN ŞAMPİYONLUK GÖRÜŞLERİ
Şampiyonluk şansı hakkında görüşleri sorulan deneyimli teknik adam "Hesaplarla ilgili sadece konuşuyoruz, kafamızdakileri söylüyoruz. Hesaplar tutmayabiliyor, düşündüğünüz gibi olmuyor. Bu hafta bizim için ekstra bir hafta oldu. İki gün kafa olarak dinleneceğiz sonra Plzen maçına hazırlanacağız. Şu virajı iyi atlatırsak, tekrar yeni bir seri için kavga etmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!