comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İddialara cevap geldi! "Gerçekleri açıklasın"

25 Şubat 2013, Pazartesi 19:04

1907 Fenerbahçe Derneği, üyelerinden Hulusi Belgü'nün bir televizyon programına yaptığı açıklamalar üzerine bildiri yayımladı.

1907 Fenerbahçe Derneği, Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" adlı programda dernek üyelerinden Hulusi Belgü'nün yaptığı açıklamalar üzerine bildiri yayımladı. 

Derneğin bildirisinde Hulusi Belgü'nün açıklamalarına gönderme yapılarak "Sayın Hulusi Belgü'yü 1907 Fenerbahçe Derneği ile ilgili beyanlarda sadece gerçekleri ifade etmeye davet ediyoruz" denildi.
İşte 1907 Fenerbahçe Derneği'nin açıklaması...

"4 Şubat 2012 tarihinde Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında 1907 Fenerbahçe Derneği'ne atıfta bulunularak yapılan konuşma ile ilgili olarak açıklama yapma gereği doğmuştur. 1907 Fenerbahçe Derneği'nin kuruluş amacı, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne hizmet etmek ve ortak paydası Fenerbahçe olan kişilerin herhangi bir beklentileri olmaksızın, kayıtsız şartsız Fenerbahçe Spor Kulübü'ne katkıda bulunabilecekleri bir platformun oluşturulmasıdır. Derneğimiz, proje bazlı çalışmalarla Fenerbahçe Spor Kulübü'ne destek olurken; dernek vizyonuna –hiçbir kişisel beklenti olmaksızın- derneğimizin kurumsal yapısına uygun ve 'dernek kimliğiyle' yapılmasına azami özen gösterilmiştir. 1907 Fenerbahçe Derneği, Dernekler Kanunu'na uygun faaliyet göstermekte olup, bir tribün grubu veya bir taraftar oluşumu değildir. Üyelerimizden Sayın Hulusi Belgü, dün bahsi geçen televizyon programında bir taraftar grubuna ne amaçla maddi destek verdiğini açıklarken, 1907 Fenerbahçe Derneği'ne de destek verdiğinden bahsetmiştir. Tüzüğümüzdeki haliyle her bir üyemiz, üyeliğinin devamı için bir takım maddi koşulları yerine getirmekle yükümlüdür. Sayın Belgü, bugüne kadar üyelik koşullarını asgari düzeyde yerine getirmekte yani sadece yıllık aidatını ödemektedir. Bunun dışında, derneğimize "destek vermek" amaçlı somut ve guncel herhangi bir faaliyet ve başvurusuna rastlanmamıştır. Bu cercevede Sayın Hulusi Belgü'yü 1907 Fenerbahçe Derneği ile ilgili beyanlarda sadece gerçekleri ifade etmeye davet ediyoruz. Derneğimizin, vizyon ve faaliyetlerinin doğru anlaşılması amacıyla açıklamayı kamuoyunun dikkatine sunarız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!