comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

"Gökyüzü çok güzel gözüküyordu"

25 Şubat 2013, Pazartesi 14:15

Fenerbahçe,seyircisiz oynadığı BATE Borisov maçında sahaya atılan meşale ve oyunun durması nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilirken, sahaya meşale attığı gerekçesiyle gözaltına alınan Fenerbahçe taraftarı H.D. suçlamayı reddetti.

Seyircisiz oynanan maçta yaşanan olay spor tarihine geçerken Fenerbahçe'nin UEFA'dan ceza alıp almayacağı merak konusu oldu.

Radyospor'da yayınlanan Kriminal Spor'da sahaya meşale attığı için gözaltına alınan Fenerbahçe taraftarı H.D'nin polise verdiği ifade yayımlandı.

GÖKYÜZÜ ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORDU
Sahaya meşale atmadığını ifade eden ve suçlamayı reddeden H.D. olayı şöyle anlattı:
"Olay günü metrobüsten inerek Kadıköy Salı pazarında Fenerliler'in maç izlemesi için hazırlanan yere doğru yürüyordum. Yanımda arkadaşım E.T vardı. O sırada gökyüzünde meşaleler vardı. Ben de arkadaşım E.T'ye gökyüzü ne kadar güzel görünüyor dedim."

YERE DÜŞTÜM GÖZALTINA ALINDIM
O sırada koşanbir grup üstümüze doğru geliyordu ve "kaçın" diye bağırıyorlardı. Biz de sürü psikolojisi ile hareket ederek koşmaya basladık. O sırada benim ayağım takıldı ve yüzüstü düştüm. Gelen polisler beni yakalayarak karakola getirdi. Sahaya neden meşale attığım soruldu ama ben meşale atmadım, atanları da görmedim. Arkadaşım E.T'nin de nerede oluğunu bilmiyorum. Suçsuzum"

PARA CEZASI VE YASAK GELİYOR
Polisin Fenerbahçe'nin UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine neden olan meşaleyi sahaya attığı iddia edilen H.D suçlu bulunursa, spor kanununa göre kendisine maçlara giriş yasağı ve para cezası verilecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!