comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe yenilgiyi unuttu!

25 Şubat 2013, Pazartesi 14:00

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-1 yenerek 3 puan alan Fenerbahçe'nin son haftalarda yükselen performansı dikkati çekiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi sahasında Sivasspor'a 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, bu maçtan sonra yenilgiyi unuttu.

Fenerbahçe son 5 resmi maçta 4 galibiyet aldı, sadece 1 maçta berabere kaldı.

-5 maçta sadece 1 gol yedi-
Kalesinde 5 maçta sadece 1 gol gören Fenerbahçe, rakip fileleri 8 kez havalandırdı.

Sarı-lacivertliler, Kasımpaşa ve Trabzonspor'a 3'er, Mersin İdmanyurdu ve UEFA Avrupa Ligi'nde 2. tur rövanş maçında BATE Borisov'a birer gol attı. Bu periyotta sadece BATE Borisov ile deplasmanda yaptığı ve 0-0 berabere kaldığı maçta gol atamayan Fenerbahçe, tek golü de Kasımpaşa maçında penaltıdan yedi.

-3 kulvarda iddiasını sürdürüyor-
Ziraat Türkiye Kupası'nda gruptan çıkmayı son maçlar öncesinde garantileyen Fenerbahçe, ligde ve UEFA Avrupa Kupası'nda da bu dönemde aldığı başarılı sonuçlarla iddiasını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de arka arkaya Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarından galibiyetle ayrılan ve bu sezon ligde ilk kez üst üste 3 maçını kazanan sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda da Belarus'un BATE Borisov takımını eleyerek son 16 takım arasına kaldı.

-Maçlar ve sonuçlar-
Fenerbahçe'nin yaptığı son 5 resmi maç ve sonuçları şöyle:
Spor Toto Süper Lig:
Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe..: 0-1
Trabzonspor-Fenerbahçe........: 0-3
Fenerbahçe-Kasımpaşa..........: 3-1

UEFA Avrupa Ligi 2. tur:
BATE Borisov-Fenerbahçe.......: 0-0
Fenerbahçe-BATE Borisov.......: 1-0


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!