comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yüksel Günay'dan şok sözler: Bunlar terörist

01 Ocak 1970, Perşembe 02:00

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, BATE ile oynanan Avrupa Ligi mücadelesinde stadın içine atılan işaret fişekleriyle ilgili konuştu.

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay,Kanaltürk kanalında yayınlanan Top Bizde adlı programa bağlanarakKasımpaşa maçında yaşanan küfür ve uzun süredir gündemi meşgul edenmeşale tartışmaları hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

"ŞOTA BİZE DE KÜFÜR ETTİ"

Kasımpaşa maçında yaşanan küfür olayı hakkında rakip takım teknikdirektörü Şota Arveladze'nin demeçleri hatırlatılan Günay konu hakkında;"Şota'nın kendisine sormak lazım. Kendisi bize Trabzon'da az mı küküretti? Böyle şeyler söylüyorlar insanın asabı bozuluyor. Kendisi o sahadayetişme. Yani bu sporcular arasında olmuş olabilir. Ben olmamışdemiyorum. Ama bunu söyleyen sanki kendi hiç bunu yapmamış, kendisisanki hiç futbol oynamamış. Bunlar yanlış. Edilmişse edilmiştir.Yanınızda bir hakem ve top oynamış bir futbolcu var. Allah aşkına bunlarolmuyor mu? Olmaması lazım" sözlerini kaydetti.

"BUNLARI YAPANLAR TERÖRİSTTİR"

Uzun süredir gündemi meşgul eden meşale tartışması hakkında da görüşüsorulan Günay; "Bunların taraftar olması mümkün değil. Bunlarhazırlanmış, daha evvel bir takım tertibler yapmışlar, belli kieğitimini de almışlar. Bu olaylar onu gösteriyor. Buna anarşi diyin,buna Fenerbahçe düşmanlığı diyin... Birkaç isim söyleniyor ama bunlarınhakiki taraftar olduğuna inanmıyorum. Bir hazırlık var. Elbet polis biraraştırma yapıyordur. Kulüp de yapacaktır. Bakalım ne olacak" sözleriylegörüşlerini belirtti. Ertem Şener'in sizin ağzınızdan bu olayıgerçekleştirenlerin arasından terörist kelimesi çıktı mı sorusuna evetcevabı veren Günay ayrıca; "Dün akşam söyledim, bugün yine söylüyorum.Bunları yapanlar teröristtir. Bunlar terör aynı terör yapıyorlar"sözlerini kaydetti. Günay ayrıca bu tip olayları engellemek adına bazıönlemler alınacağını belirterek; "Tabiki yönetimle bazı görüşmelerimizoldu. Pazartesi günü yine soracağız. Zannediyorum yönetim geniş çaplıbir soruşturma yapacaktır" açıklamalarında bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!