comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Topal F.Bahçe'nin sırrını açıkladı!

31 Temmuz 2012, Salı 13:34

Fenerbahçe'nin İspanyol ekibi Valencia'dan transfer ettiği Mehmet Topal, transfer süreci, takımın taktiksel durumu ve sezon hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Dergisi'nin Ağustos sayısı raflardaki yerini aldı. Takımın yeni transferi Mehmet Topal ile bir röportaj gerçekleştirildi. Takımın çoğunu milli takımdan tanıyan Mehmet Topal, transfer sürecine, takımın taktiksel durumuna ve sezon hedeflerine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Mehmet Topal'ın Aykut Kocaman hakkında yaptığı yorum ise yeni sezonda Fenerbahçe'nin stili için ipucu veriyor. "Hocamız, daha çok pas yapan, daha çok futbol oynamaya çalışan ve bunu yaparken de sert futbol oynamamız gereken bir oyun karakterini bizden istiyor. Biz de sahada bunları yapmaya çalışıyoruz." Röportajdan bazı satırbaşları şu şekilde; "En çok beğendiğim özelliklerimden birisi de; saha içinde takıma hep faydalı olmam, çok çalışmam ve rakip takım arkadaşlarıma gösterdiğim saygıdır diyebilirim." "Şükrü Saracoğlu, Türkiye'nin en büyük ve en güzel sahalarından bir tanesidir. Mükemmel bir seyirci atmosferi var. Ben Saracoğlu'nda ilk maça çıkmayı dört gözle bekliyorum. Benim için çok heyecan verici olacak. Buraya gelmemin en büyük nedenlerinden biri de; taraftarların bana yaklaşımlarıdır. Hiçbir zaman hiçbir kötü tepki ile karşılaşmadım." "Önemli olan; bu zor süreçten iyi bir şekilde çıkmaktı. Şimdi ise bütün iş, biz futbolcularda. Kulübümüz ne kadar başarıya götürürsek, ne kadar başarılı sonuçlar alırsak; bugünler geride kalacak ve bu süre çok çabuk unutulacak." "Ben Avrupa'yı zorluyor lafınıza katılmak istemiyorum. Avrupa'dan daha üst düzeydeyiz. Profesyonellik açsında, tesisleşme açısında, yetenek açısından. Zaten Fenerbahçe bunu bütün spor dallarında göstermiş durumda. Gerek voleybolda, futbolda, basketbolda, yüzmede, altyapılarda." "Başkanımızla hala tanışma imkanımız olmadı ama Sayın Ali Yıldırım sağ olsun, Başkanımızın beni bu camiada görmek istediğini çok söylemişti. O da beni çok etkilemişti, çok duygulandırmıştı. Çok büyük bir Fenerbahçeli. İnşallah O'nun seçkin başkanlığında Fenerbahçe'yi hep beraber çok daha iyi yerlere getiririz. " "Mehmethan bizim için bambaşka. Hayatımıza renk ve mutluluk kattı. Şu an 8 aylık. Sporcu olmasını isterim ama bu kendisinin vereceği karar. Kamplarda olduğumuz için çok fazla zaman geçiremiyoruz. Hafta sonları, kamplara falan gittiğimizde onun kıyafetinden bir parça alıyorum. Hasret gideriyoruz böylece. Beraber olduğumuz zamanlarda birlikte uyumaya çalışıyorum. Hiçbir zaman kucağımdan düşürmüyorum. Çocuğun bütün zorluklarını eşler yaşıyor, biz sadece sefasını sürüyoruz." MARADONA, ZİDANE, MESSİ
RONALDO YOK! "Maradona, Zidane ve Messi. Üçüne de büyük hayranlık besliyorum. " "Sayın Abdullah Avcı milli takıma çok yeni etkinlikler kazandırdı. Gençlere çok önem veriyor. Formayı hak edene vereceğini söylüyor. Zaten yaptığımız hazırlık maçları da takımın iyi yolda gittiğini gösteriyor. Şu an milli takım olarak ilk hedefimiz 2014 Dünya Kupası'na katılmak."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!