comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım futbolcularla hasret giderdi!

30 Temmuz 2012, Pazartesi 22:04

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Romanya temsilcisi Vaslui ile yapacağı maçın hazırlıklarını Fenerbahçe Şükrü Saracaoğlu Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürürken uzun bir aradan sonra futbolcularla buluşan kulüp başkanı Aziz Yıldırım da antrenmanı izledi

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Romanya'nın Vaslui takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, maç öncesi saha zemininin durumunu görebilmek için Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na aldığı akşam antrenmanının başındaki 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutuldu.
''Futbolda şike'' soruşturması ve dava süreci nedeniyle uzun süredir takımla bir araya gelemeyen kulüp başkanı Aziz Yıldırım, antrenman öncesi soyunma odasında futbolcular ve teknik heyetle buluşarak, hasret giderdi.

Bu arada, antrenmanı başkan Yıldırım ile birlikte izleyenler arasında genel sekreter Talat Yılmaz, asbaşkan Ali Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi Yalçın Haker de yer aldı.

-Sow'un otomobilinin lastiği patladı-

Antrenmanın başındaki bölümde takımda yer almayan Moussa Sow'un, stada gelirken otomobilinin lastiğinin patladığı bildirildi.

Sow, antrenman başladıktan 15 dakika sonra stada gelerek takımın çalışmasına katıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!