comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den 3'ü 1 arada!

30 Ocak 2013, Çarşamba 10:48

Fenerbahçe, ara transfer döneminin sonlanmasına kısa bir süre kala üç sürpriz hamle yapacak. İşte isimler ve son gelişmeler...

Ara transfer çalışmalarında artık son virajagiren Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nun ardından Belhanda ve Webo'nuntransferinde de sona yaklaştı. İspanya'da mutsuz olan Emre ile herkonuda anlaşmaya varan sarı-lacivertli kulüp, milli futbolcununtransferi için menajer Ahmet Bulut'a Atletico Madrid'i ikna etmesi içinyetki verdi.

Emre'yi bonservis bedeli ödemenmeden Fenerbahçe'yetransfer etmek için çalışmalara başlayan Ahmet Bulut'un müjdeli haberibu akşam saatlerinde vermesi bekleniyor. Emre Belözoğlu transferi ileilk sürprizini yapan sarı-lacivertli yönetim, Younes Belhanda'nıntransferine de en geç cuma gününe kadar nokta koymayı planlıyor.

Faslıoyuncu Belhanda ile her konuda anlaşan sarı-lacivertli yönetim,oyuncunun kulübü Montpellier ile de ödeme planı konusunda el sıkıştı.Belhanda'nın transferini en geç cuma günü açıklayacak olan Fenerbahçe,asıl büyük sürpriz ise Pierre Webo ile yapmak istiyor. Aykut Kocaman'ıntransferdeki ilk tercihi olan Emenike'de yüksek bonservis sıkıntısıyaşayan sarı-lacivertli yönetim rotasını tam anlamıyla Kamerunlu Webo'yaçevirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Nancy'den eskiSamsunsporlu Simon Zenke'yi transfer etmesinin ardından Webotransferinde daha da fazla umutlanan Fenerbahçe, 31 yaşındaki golcüfutbolcu için başkan Çağatay Kalkancı ile masaya oturdu. Daha önceBeşiktaş'tan da teklif alan ancak Webo'yu satmayacaklarını ifade edenKalkancı, Zenke transferinin ardından Webo konusundaki fikrinideğiştirdi ve gelecek cazip tekliflere açık olduğunu dile getirdi.

TRANSFER SON DURUM:

EMRE BELÖZOĞLU: Fenerbahçe,Emre Belözoğlu ile 2.5 yıllık kesin olarak anlaşmaya vardı.Sarı-lacivertli yönetim, bugün Emre konusundaki gelişmeleri KAP'abildirecek. İspanya'ya giden menajer Ahmet Bulut, transferin Atleticoayağını tamamlayacak ve kulüpler tarafından resmi açıklama yapılacak.Emre için bonservis bedeli ödemeyecek olan Fenerbahçe, oyuncuya 'imzaparası da' ödemeyecek ve sadece garanti ücret ve maçı başı ücretverecek. Emre'nin transferi şu anda resmi olmasa da sarı-lacivertlifutbolcular daha şimdiden bu transfer bitti gözüyle bakıyor.

YOUNES BELHANDA: Fenerbahçe,23 yaşındaki Faslı yıldız Belganda ile anlaşmaya vardı ve oyuncununkulünü Montpellier ile yapılan görüşmelerde de artık sona gelindi.Montpellier'in talep ettiği 10 milyon euroluk bonservis bedelini 8milyon euroya kadar çeken sarı-laciverli yönetim, Fransız kulübünün 'birsonraki satıştan pay' isteğini de kırmayı başardı. Montpellier ileödeme takvimi konusunda bugün - 30 Ocak- saat 10:30'da Paris'te son kezmasaya oturan Fenerbahçe'nin bu transferi resmi olarak cuma günüaçıklaması bekleniyor.

PIERRE WEBO:Sezon başında da Webo için İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kapısınıçalan ancak olumsuz yanıt alan Fenerbahçe, Emenike transferinin zoragirmesinin ardından rotasını yeniden Kamerunlu'ya çevirdi. İBB'nin Zenketransferini yapmasının ardından Webo'nun takımdan ayrılmasına sıcakbakması, sarı-lacivertli yönetimin işini daha da kolaylaştırdı. İBBBaşkanı Çağatay Kalkan ile görüşmelere başlayan sarı-lacivertli yönetim,Webo için bir miktar para ve iki oyuncu önerdi. Bu oyunculardan birininSezer Öztürk olduğu iddiaları da kulislede konuşulmaya başlandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!