comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Amrabat'tan al haberi!

29 Ocak 2013, Salı 15:15

Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Nordin Ambrabat, sarı kırmızılıların transfer bombalarını yorumladı, Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Belhanda hakkında açıklama yaptı..

Galatasaray'ın Faslı futbolcusu Nordin Ambrabat,Radyospor'dan Özgür Sancar'a Wesley Sneijder transferine en çokkendisinin sevindiğini söyledi.

Bu ya da benzeri bir konuda röportaj vermek istemediğini ifade edenNordin, "Sadece şunu söyleyebilirim. Biz zaten güçlü bir takımdık;bundan böyle çok daha iyi bir takım haline geleceğiz. Wesley Sneijder veDider Drogba'nın transferleri fantastik. Gerçekten çok mutlu oldum.Wesley benim arkadaşım. Kendisi zaten Türkiye'yi, Türkler'i biliyordu.Uyum sorunu yaşayacağını hiç sanmıyorum. Ben de kendisine çok yardımcıolacağım. Bence çok başarılı olacağız" dedi.
"FANTASTİK TRANSFERLER YAPTIK; ÇOK BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Başarılı orta saha oyuncusu, "Galatasaray, bu transferlerle ligde seribir şampiyonluk süreci yaşar mı?" sorusuna "İnşallah, tek temennimiz bu.Çok çalışmalıyız. Maçlar sahada kazanılıyor. Ben de çok arzuluyum.Şampiyonlar Ligi'nde artık daha iddialıyız. Ben Güney Afrika'dan hazırgeldim. Fatih hocam uygun görürse Bursaspor maçında oynayabilirim" dedi.

BELHANDA: "FENERBAHÇE'DEN ÇOK İYİ BİR TEKLİF ALDIM; AMA NE OLACAĞINI BİLMİYORUM"

Fas Milli Takımı'nın elenmesinden sonra bu sabah İstanbul'a dönenbaşarılı futbolcu, milli takım kampında oda arkadaşı olan Fenerbahçe'nintransfer gündemindeki Belhanda için ise "Ona İstanbul'un ne kadar güzelbir şehir olduğunu anlattım. 'Türkiye'deki lig yarışı çok heyecanlı.Türkiye fantastik bir ülke ve çok önemli bir futbol atmosferi var'dedim. Belhanda da aynı şekilde düşünüyor. Türkiye'nin müslüman bir ülkeolması da onun kararı üzerinde çok etkili. Türkiye'de mutluolabileceğine inanıyor. Ayrıca Türk taraftarların coşkusu,Fransa'dakinden çok daha üst düzeyde. Bu da onu heyecanlandırdı" dedi.

"BELHANDA'YA İNGİLTERE'DEN CİDDİ TEKLİFLER VAR"

Nordin Ambrabat, "Belhanda bana Fenerbahçe'nin kendisi için çok iyi birteklif verdiğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Fakat kulüplerdüzeyinde anlaşma sağlanamamış. Son konuşmamızda 'İnan ne olacağınıbilmiyorum' dedi. Durum karışık. O da ne olacağını bilmiyor. AmaTürkiye'yle ilgili düşüncesi son derece pozitif; fakat İngiltere'den deteklifler aldı. Hangi takım olduğunu bilmiyorum; ama bu tekliflerinciddi olduğunu söyledi" dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!