comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşter Fener'in yeni gözdesi!

26 Ocak 2013, Cumartesi 09:00

Belhanda dışında forvete de takviye yapmak isteyen Fenerbahçe için ortaya atılan son iddia Kenwyne Jones oldu.

28 yaşında olan milli futbolcu, 9 yıldır İngiltere'de top koşturuyor Atletik fiziği, sürati ve gollerden sonra attığı taklalarıyla tanınıyor.

İngiltere'de yayın yapan Sunderland Echo gazetesi, sarı-lacivertli takımın Stoke City'nin golcüsü Kenwyne Jones'a teklif yaptığını ileri sürdü.

Fotomaç'ın haberinde, iki sezon önce Sunderland'den 9.5 milyon euro'ya Stoke City'ye transfer olan Jones'un Fenerbahçe'ye çok yakın olduğu belirtilirken, Stoke'un bu oyuncunun yerine Danny Graham'ı kadrosuna katacağı vurgulandı.

28 yaşındaki Jones, kariyerini 9 yıldır Ada'da sürdürüyor. Atletik fiziği, sürati ve gollerden sonra attığı taklaları ile tanınan Trinidad'lı forvet, bu sezon 18 resmi maçta forma giyip 5 gol, 5 asistlik performans sergiledi. 49 kez görev yaptığıMilli Takım'da ise 7 kez fileleri havalandırdı.

FiYATI CAZiP
Stoke ile 2014 yılına kadar sözleşmesi olan Kenwyne Jones'un şu anki bonservis bedeli 5 milyon euro. Pazarlıkla rakamın biraz daha aşağı çekilebileceği belirtildi. "Futbolcu olmasaydım asker olup Trinidad ordusuna katılacaktım" diyen 1.88 boyundaki yıldız, fiziğini çok iyi kullanıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!