comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Mevlüt Erdinç gelir mi?

25 Ocak 2013, Cuma 11:00

Mevlüt Erdinç'in Fenerbahçe'ye geleceği iddialarını ağabeyi yalanladı..

HABER: ÖZGÜR SANCAR

Ramazan Erdinç, "Kardeşim Türkiye'de oynamak istemiyor. Bunun en önemli nedeni milli formayı giydiğinde yediği küfürler" dedi.

Fenerbahçe'nin gündemindeki Mevlüt Erdinç için, milli futbolcunun ağabeyi Ramazan Erdinç çarpıcı açıklamalar yaptı.

BUGÜN'e konuşan Erdinç, Rennes'te forma giyen kardeşinin Türkiye'de forma giymek istemediğini söyledi. Teklif var ama...

Fenerbahçe'nin Mevlüt'e menajeri aracılığıyla bir teklif sunduğunu belirten Ramazan Erdinç, "Ancak Mevlüt kabul etmedi. Fenerbahçe'yle anlaştığı, çünkü Fenerbahçeli olduğu iddiası tamamen gerçek dışı. Çünkü bu aşamada Türkiye'de oynamak aklının ucundan bile geçmiyor. Çünkü Milli Takım maçında kardeşime küfürlü tezahüratta bulundular. Bunu anlamak mümkün değil.

Mevlüt elinden geleni yapıyor ama bu küfürler kardeşimi soğutuyor. Bunu yapan belli bir grup. Bu insanlar Türklüklerini sorgulamalı. Mevlüt yıllarca Ay-Yıldızlı bileklik taktı. Bu yüzden Fransızlar'dan Özgür SANCAR eleştiri bile aldı. Ama o ülkesine duyduğu sevgi nedeniyle eleştirilere aldırış etmedi. Şimdi o bileklik yok" dedi.

Newcastle istiyor Mevlüt'ün Premier Lig'e gidebileceğini de ifade eden Ramazan Erdinç, "Newcastle United kendisini istiyor. Ara transfer döneminin son 10 gününde bir gelişme yaşanabilir. Ya da sezon sonunda bir gelişme olur. Fakat Fenerbahçe'ye ya da Türkiye'de herhangi bir takıma gelmeyecek" diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!