comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Şok! Fenerbahçe'ye Avrupa cezası!

24 Ocak 2013, Perşembe 18:45

2012-2013 sezonu UEFA maçları kapsamında taraftarların sebep olduğusaha ve seyirci olayları nedeniyle, UEFA Disiplin Kurulu,Fenerbahçe'nin, Avrupa Ligi'nde ev sahibi statüsündeki ilk maçını, BateBorisov karşılaşmasını, seyircisiz oynamasına karar verdi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Bate Borisov arasında Kadıköy ŞükrüSaracoğlu Stadı'nda oynanacak maç seyircisiz oynanacak. UEFA tarafındanyapılan açıklamada, sarı-lacivertli temsilcisimize bir maç seyircisizoynama cezası ve 40 bin TL de para cezası verildiği belirtildi.Sarı-lacivertli kulüp, verilen cezaya 3 gün içerisinde itirazedebilecek.

Konu hakkında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yaptığı açıklama şu şekile;  
"2012-2013sezonu UEFA maçları kapsamında taraftarımızın sebep olduğu saha veseyirci olayları nedeniyle, UEFA Disiplin Kurulu, Fenerbahçemizin,Avrupa Ligi'nde ev sahibi statüsündeki ilk maçını, Bate Borisovkarşılaşmasını, seyircisiz oynamasına karar vermiştir. Aynı kapsamda, 40bin euro para cezasına da çarptırılan Kulübümüzün, 'seyircisiz oynama'kararına 3 gün içinde itiraz etme hakkı bulunmaktadır. Bu bağlamdagerekli başvurular yapılacak, gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.""

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!