comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den Hulusi Belgü açıklaması!

23 Ocak 2013, Çarşamba 12:30

Bazı yayın organlarında Hulusi Belgü'nün Fenerbahçe Spor Kulübü Disiplin Kurulu'na sevk edildiği yönünde çıkan haberler üzerine açıklama geldi.

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması;
Bazı yayın organlarında bugün "Hulusi Belgü Fenerbahçe Spor Kulübü Disiplin Kurulu'na sevk edildi" şeklinde haberler yayınlanmıştır.

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı'nın Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada takım ve yönetim aleyhine yapılan bir takım tezahüratlar sebebiyle Belgü'nün disiplin kuruluna sevk edildiği yazıldıysa da, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından, Sayın Belgü'ye Disiplin Kurulu'na sevk edildiği doğrultusunda yazılı bir tebliğ yapılmamıştır. Ancak konu ile ilgili sözlü bildirimde bulunulmuştur. Konu ile ilgili yazılı bir tebliğ yapıldığında, sizlerle paylaşılacaktır. Öte yandan Sayın Belgü'nün disiplin kurulu'na sevki ile ilgili öne sürülen sebebin aslı olmadığı, bunun yanlış bilgilendirme olduğu şahitler huzurunda sabittir.

Bu konuyla ilgili Sayın Hulusi Belgü'nün Fenerbahçe'nin menfaatlerini gözeterek kulübü yıpratacak herhangi bir sürecin parçası olmayacağı aşikardır. Sayın Belgü'nün aslı olmayan bu söylemlerin kulübe zarar vermeden, adalet üzerine yoluna gireceğine inancı tamdır.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!