comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den PSG'ye hücum!

25 Temmuz 2012, Çarşamba 04:03

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için 2 yeni iddia! Fransızlar'dan Bafetimbi Gomis konusunda gelişmeler...

Yeni sezon öncesinde savunma ve forvet hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe için 2 flaş transfer iddiası orta atıldı.

Fransız le10sport'un internet sitesinde yer alan haberde; Paris Saint Germain ile ipleri kopma noktasına gelen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Mamadou Sakho ve forvet hattında görev yapan Guillaume Hoarau için sarı-lacivertli ekibin devrede olduğu belirtildi.
Her iki oyuncu için Fenerbahçe'den şu ana kadar resmi teklifin gelmediği ancak oyuncular için girişimlerin yapıldığı vurgulandı. Sakho'nun durumunun net olmadığı ifade edilirken, Hourau için kapıların açık olduğu yazıldı.

2013 yılında sözleşmesi sona erecek olan Hourau'nun takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyen Fransızlar, Paris ekibinin bu transfere onay vereceğini kaydetti.