Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklama yapan başarılı sol kanat oyuncusu, "Şu anda takımımı değiştirmek istemiyorum. Sezon sonuna kadar burada kalacağım. Ben Almanya'da çok büyük takımlarda oynamayı amaçlıyorum. Bu kış transfer döneminde benimle ilgili bir gelişme olmaz. Ama sezon sonunda, yazın başlayacak transfer döneminde olacağına inanıyorum" dedi.
FENERBAHÇE'YE "HAYIR" DEDİM
Sercan, "Fenerbahçe babamla temas kurdu. Önemli bir teklifleri oldu. Fakat benim cevabım hayır oldu; çünkü ben ilk planda Bundesliga'da devam etmek istiyorum" diye konuştu.
"ALMANYA'DA YOLUMA DEVAM ETMEK İSTİYORUM"
Sercan kariyer planlamasını çok net biçimde yaptığını belirterek, "Almanya'da benim için çok önemli opsiyonların olduğunu söyleyebilirim. Amacım büyük kulüplerde oynamak. Benim yolum bu. Ben kendime böyle bir kariyer planlaması yaptım. Ama Türkiye'ye kapılarım açık. Neden olmasın. Kariyerimin belli bir aşamasında Türkiye'ye gelip futbol oynayabilirim. Olabilir. Türkiye'de çok büyük kulüpler var; ama başka ülkelerde de şansımı deneyebilirim" dedi.
"BÜYÜK TÜRK KULÜPLERİNİN HEPSİNE EŞİT MESAFEDEYİM"
Sercan, "Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor büyük kulüpler. Aralarında bir tercihim yok. Hepsine eşit mesafedeyim" ifadelerini kullandı.
A MİLLİ TAKIM KONSANTRASYONUMUN ÖNEMLİ BİR BÖLÜMÜNÜ OLUŞTURUYOR
Genç oyuncu, "Milli takım konusuna gelince elbetteki Milli Takım'da başarılı olmayı çok arzu ediyorum. Konsantre olduğum konuların başında milli takımda başarılı olmak geliyor. Türk Milli Takımı'yla birlikte Brezilya'daki Dünya Kupası'nda olmayı çok arzu ediyorum" dedi.

