comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fener'in aklından çıkmıyor!

08 Ocak 2013, Salı 09:30

Marsilya'da forma giyen 26 yaşındaki forveti resmen istediği ortaya çıkan Fenerbahçe'nin 8 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtildi.

Montpellier'in 10 numarası Younes Belhanda'yı transfer etme girişimlerini devem ettiren Fenerbahçe, golcüyü de Fransa'da arıyor. Sarı- lacivertlilerin, Marsilya'da top koşturan 26 yaşındaki forvet oyuncusu Loic Remy için resmen başvuru yaptığı belirlendi.

Fotomaç haberine göre; Marsilya'nın kapısını çalan yönetimin, Fransız ekibine 8 milyon euro'luk bir teklif ilettiği öğrenildi. Mali krizde olan Marsilya'nın, futbolcusunu satmaya hazır olduğunu bildirdiği öğrenilirken, sarı-lacivertlilerin sundu teklifi ise yetersiz bulduğu, görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

QPR'NiN YAPTIĞI TEKLiFi REDDETTi
Marsilya'nın 8 milyon euro'yu küçümsemesinin nedeni, Premier Lig ekiplerinden QPR'nin yaptığı teklif. İngiliz ekibi, Remy'ye karşılık 10 milyon euro ve takasta kullanılmak üzere Shaun Wright-Phillips'i gözden çıkarttı. Remy'nin, liginde düşmemeye oynayan QPR'a gitmeyi istememesi nedeniyle transferde anlaşma sağlanamadı. Remy ile Premier Lig'den Newcastle United, Bundesliga'dan Schalke ile Borussia Dortmund gibi takımlar da ilgileniyor. Fenerbahçe, Remy ile ise henüz bir görüşme yapmadı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!