comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan ve Bekir'den samimi açıklamalar...

07 Ocak 2013, Pazartesi 14:48

Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Gökhan Gönül ve Bekir İrtegün, Lig TV'ye verdikleri röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de, savunmanın iki önemli ismi Gökhan Gönül ve Bekir İrtegün Lig TV mikrofonlarına konuştu.

Daha farklı bir ikinci yarı olacağını söyleyen başarılı isimler, Antalya kampının ve yaşanan olayların kısa bir değerlendirmesini yaptı.
Gökhan Gönül, artık daha farklı bir Fenerbahçe'nin sahada olacağını belirtirken neşeli geçen antrenmanlarla ilgili şunları söyledi:

''Isıran bir takım olmalıyız''

''Yaşanan problemlerden sonra bir şekilde artık birşeylerin değişmesi gerektiğini söylemiştik. Biz de bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Antrenmanların daha iyi ve kıran kırana geçmesinin nedeni de bu aslında. Top rakipteyken de artık daha iyi olmalıyız. Zaten top bizdeyken iyi bir takımız. Biraz daha ısıran bir takım olmamamız gerektiğini aramızda konustuk. Hepimiz kaliteli, yetenekli futbolcularız ancak sadece yeteneğimizle halledemeyeceğimiz şeyler var. Artık dünyada her futbolcu koşuyor, mücadale ediyor. Biz de bu açıklarımızı kapatmaya çalışıyoruz. Yaptığımız idmanlara da bunları yansıtmaya başladık. İnşallah bundan sonra da böyle devam eder.

''Meireles sanki yıllardır bizimle gibi''

''Raul Meireles geleli çok olmadı ancak sanki yıllardır aramızdaymış gibi Fenerbahçe'yi sahiplendi. Fenerbahçe'nin onun hayatında çok önemli olduğu bir gerçek. Açıkçası Galatasaray maçında yaşananların da bu nedenle olduğunu düşünüyorum. Orada kimse Meireles'in şov yaptığını düşünmemeli çünkü o gerçekten bu takımı sahiplendi. Onun şov yaptığını düşünmek kesinlikle yanlış olur.''

Takım kaptanı olmanın da önemli bir sorumluluk getirdiğini belirten Gökhan sözlerini, ''Son olarak taraftarımıza seslenmek istiyorum. Onlar gibi biz de başarı istiyoruz. Bunu tüm takım olarak istiyoruz. Kötü sonuçlar alınca biz de en az taraftar kadar üzülüyoruz. Onlardan isteğimiz kötüyken de bizim yanımızda olsunlar. Onlar da Fenerbahçe'nin mutluluğunu istiyor. İkinci yarı biz de elimizden geleni sergileyip onlara bu mutluluğu yaşatacağız'' diyerek noktaladı.

''Kenetlenen bir takım olduk''

Bekir İrtegün ise Aykut Kocaman'ın Karabükspor maçındaki istifasını değerlendirirken, ''Biz son yıllarda birçok olay yaşadık. Tabi bu atmosferden olumsuz da etkilendik. Her ne kadar uzak kalmak istesek de bir şekilde içinde oluyorsunuz, bundan kaçamıyorsunuz. Ancak bu bizi daha da güçlendirdi. Artık zor zamanlarda kenetlenen bir takım olduk. Bir istifa süreci yaşandı. Futbolcular olarak hatanın en büyügünün bizde olduğunu düşündük ve dile getirdik. Hocamızla da bunları konuştuk'' dedi.

Yönetimin ve Başkan Aziz Yıldırım'ın da kampta kendilerini yalnız bırakmamalarının önemli olduğunu belirten Bekir, ''Burada sağolsunlar bizi yanlız bırakmadılar. Onlardan bu desteği görmek çok önemli. Biz bu desteği Karabükspor maçından sonra da gördük şimdi burada da görüyoruz. Bazen futbolcular zor günler geçirir. Onların bu desteği vermesi çok güzel. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. İnşallah ilk maçımızla birlikte istediğimiz sonuçları alırız ve bize veerilen desteğin karşılığını vermiş oluruz'' diyerek sözlerini noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!