comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Nobre Fener yolcusu mu?

07 Ocak 2013, Pazartesi 14:30

İsmi uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Nobre için Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı ilk kez bu kadar net konuştu.

İsmi uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Nobre için Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı ilk kez bu kadar net konuştu.

"Ben artık Nobre ile ilgili açıklama yapmaktan sıkıldım" diyen Kahramanlı, "Çok net söylüyorum henüz bu oyuncu için resmi bir teklif gelmedi. Bugünden itibaren de bu iş bitmiştir. Nobre, Mersin İdman Yurdu'nun futbolcusu. Kimse onunla ilgilenmiyor. Futbolcu Fenerbahçe'yi isteyebilir. Bu çok normal ama ortada teklif yok, görüşme yok. Ayrıca biri Nobre'yi istiyorsa, benimle konuşmalı. Biz de yönetim kurulunda arkadaşlarımızla görüşürüz. Burada benden yetkilisi var mı? İşte ben söylüyorum, Nobre sezon sonuna kadar bizimle. Antalya kampında da takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Bizim ona ihtiyacımız var" dedi.
"Transfer yapacağız" İkinci yarı öncesi transfer çalışmalarının sürdüğünü de ifade eden Kahramanlı, "Görüşme halinde olduğumuz birkaç isim daha var. Bu ara dönemi iyi değerlendirmeliyiz. Çünkü bizi yine zor bir süreç bekliyor. En iyi şekilde hazırlanıp, eksiklerimizi kapatacağız. İkinci yarıya iyi başlayıp, ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Tabii ki bizlerin de transferde ya da verdiğimiz kararlarda 'keşke' dediğimiz olmuştur. Fakat artık geriye bakmanın bir anlamı yok" diye konuştu.
(TRT Spor)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!