comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin çılgın maratonu

07 Ocak 2013, Pazartesi 12:46

Fenerbahçe'yi ligin ikinci yarısının hemen başında müthiş maç maratonu başlıyor.

21 günde 7 maçlık bir periyoda girecek olan sarı-lacivertliler 3 günde bir maç oynayacak.

İkinci yarıya 3 günde bir maç oynayarak başlayacak olan Fenerbahçe, Bursa (kupa) ve Sivas ile (biri lig, biri kupa) ikişer kez, ayrıca 1461 Trabzon (kupa) Elazığ ve Gaziantep ile karşılaşacak.
Hazırlıklarına Belek kampında devam eden Sarı-Lacivertli ekip, yarın Genk takımı ile özel maç oynayacak.

Zorlu maç trafiğine tek hazırlık maçı ile çıkacak olan Fenerbahçe 13 Ocak'ta kupadaki 1461 Trabzonspor maçıyla maratona başlayacak.

16 Ocak'ta yine kupada bu kez deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, 4 gün sonra ikinci yarının ilk mücadelesinde Sanica Boru Elazığspor'u Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk edecek. Bu tempoya hız kesmeden devam edecek Sarı-Lacivertliler, 22-23-24 Ocak tarihlerinden birinde Ziraat Türkiye Kupası 4. maçında Bursaspor ile Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Ligde ikinci yarının ikinci haftasını Gaziantep deplasmanında (25, 26, 27, 28 Ocak tarihlerinden birinde) geçirecek olan Fenerbahçe'yi 29,30,31 Ocak tarihlerinde Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Sivasspor deplasmanı bekleyecek. 1-2-3-4 Şubat tarihlerinden birinde oynanacak Süper Lig 19. hafta maçındaki rakip yine Sivasspor olacak.
   
FENERBAHÇE'NİN MAÇ TRAFİĞİ ŞÖYLE:
1461 Trabzon (d) kupa
Bursaspor (d) kupa
S.B.Elazığspor lig
Bursaspor kupa
Gaziantep (d) lig
Sivasspor (d) kupa
Sivasspor lig

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!