comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İşte F.Bahçe'nin gündemindeki isimler!

01 Ocak 1970, Perşembe 02:00

Kocaman döneminde 3 yılda transfere 177 milyonEuro harcayan Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu 2 takviyedaha yapacak.

Kocamandöneminde 3 yılda transfere 177 milyon Euro harcayan Fenerbahçe, aratransfer döneminde kadrosunu 2 takviye daha yapacak. Listenin başındaEren Derdiyok yer alırken, Wolfsburg'un yıldızı Diego, Newcastle'danDemba Ba ile Gaziantepspor'dan Cenk Tosun ve Mersin'den Nobre listedekidiğer isimler!

Aykut Kocaman'ın 3 sezon önce teknik direktörlük görevinegetirilmesinin ardından kadroda ciddi değişikliklere giden ve bu sürezarfında transfere yaklaşık 177 milyon Euro kaynak ayıran Fenerbahçe,transfere doyacak gibi görünmüyor...

PARAYA KIYACAKLAR!

Derbimağlubiyeti sonrasında Sarı-Lacivertli ekipte transfer operasyonununyapılması neredeyse kesin gibi. 2 ismin daha kadroya katılması yüksekbir ihtimal. Transfer dışında Fenerbahçe'de takımdan ayrılması gündemdeolan isimler de var. Fenerbahçe'nin ocak ayındaki transfer operasyonunundetayları da yavaş yavaş ortaya çıktı..

EREN'DEN OLUMLU YANIT!

AykutKocaman, Hoffenheim'de oynayan Eren Derdiyok'u telefonla arayaraktransfer teklifinde bulundu. Gurbetçi oyuncunun cevabı olumlu oldu.

Fenerbahçedevre arası yapılacak transferler için yoğun bir çalışma başlattı. Sow'un forvetteki yalnızlığına çözüm arayan ve ilk planda iyi birsantrfor için kolları sıvayan Aykut Kocaman'ın, Almanya'nın Hoffenheimtakımında forma giyen Eren Derdiyok ile temasa geçtiği öğrenildi. Liginilk yarısında Bienvenu ve Semih Şentürk'ten hiçbir şekildeyararlanamayan, devre arasında iki oyuncu ile yolları ayırmayı planlayanKocaman'ın sezon başında Bayer Leverkusen'den 1899 Hoffenheim kulübünegeçen 24 yaşındaki oyuncuyu telefonla arayarak transfer teklifindebulunduğu ve olumlu yanıt aldığı bildirildi.

Yeni takımındayeteri kadar şans bulamayan Türk asıllı İsviçreli futbolcunun,Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşma halinde devrearasında Türkiye'ye gelebileceğini bildirdiği kaydedildi.

Kocaman'ınbu görüşme sonrası yönetime bir rapor vererek transfer için gerekliçalışmaların başlamasını istediği belirlendi. Alman kulübü ileönümüzdeki günlerde masaya oturacak olan sarı-lacivertli kulübün 4yıllık sözleşmesi bulunan Eren'in bonservisini alabilmek için terdökecek. Fenerbahçe'nin şartların oluşmaması halinde kiralık formülünede başvurabileceği öğrenildi.

SENAD OK

İLK HEDEF SANTRFOR...

Fenerbahçe'ninara transfer dönemindeki amacı hem takımı 3. bölgeye taşıyacak hem deburada iş bitirebilecek isimleri kadroya almak olacak.

Transferdeilk hedef santrfor olacak. Çalışmalar yurt içinde ve yurt dışındaçdevam ediyor. Sarı-Lacivertli kulübün, Newcastle'dan Demba Ba,Gaziantepspor'dan Cenk Tosun ve Mersin İdmanyurdu'nda eski oyuncusu MertNobre'nin ismi geçiyor. Fenerbahçe, 2. transferi 2. bölgede yapmakistiyor... Alex'in eski yerinde oynayşan Cristian Baroni'den dahaofansif bir ismin kardroya katılması gündemde. Bu bölge için Wolfsburgile sözleşmesi 2014'te sona erecek olan Brezilyalı Diego'nun ismigeçiyor. Takımdan gönderilecek isimlerin sayısı ise 1 veya 2 olacak.Gönderilme ihtimali en yüksek oyuncu Bienvenu. Kamerunlu futbolcu içinFransa 2. Lig kulüplerinden teklifler geldiği öğrenildi.

STOCH'A TEKLİF VAR AMA

Stoch için Lokomotif Moskova ve S.Moskova'dan teklif var. Ancak Yıldırım, Stoch'un gönderilmeyeceğini açıkladı.

YIL SONUNA KALMAYABİLİR

Fenerbahçe'ninsezon sonunda kadroya katmayı planladığı gurbetçi futbolcu SercanSararer'in transferini öne çekebilir. Kocaman'ın istemesi durumunda buoperasyonun gerçekleşebileceği belirtiliyor.

6 YILDIZ YOLCU OLDU

Aykut Kocaman döneminde 6 önemli isim F.Bahçe ile yollarını ayırdı. Niang, Lugano ve Santos 3 Temmuz sürecinde takımdan ayrıldı.

TAKIMIN BANKOSUYDULAR

Sözleşmesibiten Emre, takımda istenmedi. Kiralık Zigler'in yerine Hasan tercihedildi. Alex'in gidişi ise olaylı oldu. Kadro dışı bırakılan Brezilyalıyıldız, karşılıklı anlaşma ile ülkesine

FENER EMRE'Yİ ARADI!

F.Bahçe Emre'nin yokluğuna alışamadı. Orta saha yeni yeni kendine geliyor.

Kaynak: Milliyet


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!