comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Dirk Kuyt'ın MR'ı çekildi ve sonuç...

17 Aralık 2012, Pazartesi 15:47

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Galatasaray maçında sakatlanan Fenerbahçeli Dirk Kuyt'ın son durumu ile ilgili açıklama geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Galatasaray maçı sonrasında sağlık kontrolüne giren Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'tan kötü haber geldi. Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada, "Galatasaray maçının 77. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Hollandalı oyuncumuz Dirk Kuyt'ın, Göztepe Medical Park Hastanesi'nde MR'ı çekildi. Sol arka üst adalesinde kanama ve kısmi yırtık tespit edilen Kuyt'ın tedavisine başlandı." ifadeleri kullanıldı. Kuyt'ın yanısıra forvet Semih Şentürk'ün de sol arka alt adelesinde sertleşme olduğu ve bu nedenle tedbir amacı ile idmana çıkmadığı ifade edildi.

ARA VERMEDEN ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Galatasaray derbisinden 2-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe, 19 Aralık Çarşamba günü Sivasspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu mücadelesinin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Galatasaray derbisinde ilk 11'de forma giyen oyuncuların yenileme çalışmalarıyla antrenmanı tamamladığı belirtildi. Diğer futbolcuların ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 2 ayrı grup halinde gerçekleştirdikleri 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdüğü, daha sonra da dar alanda yapılan minyatür kale maçla çalışmanın noktalandığı aktarıldı.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!