comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de Gladbach mesaisi başladı

03 Aralık 2012, Pazartesi 16:17

Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Mönchengladbach karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'de haftayı deplasmanda Kayserispor'la 1-1 berabere kalarak tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda oynayacağı Borussia Mönchengladbach maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Kayserispor maçının ilk 11'inde görev alan oyuncuların yenileme çalışmaları yaptıkları, diğer oyuncuların ise ısınma bölümü ve pas çalışmalarının ardından değişimli olarak 4'e 4 çift kale maç oynadıkları aktarıldı. Sarı-lacivertli ekibin idmanına, 19 Yaş Altı Milli Takımı kadrosunda bulunan Salih Uçan dışında tüm oyuncuların katıldıkları belirtildi.
Fenerbahçe'de, Kayserispor maçına ilk 11'de başlayan futbolcuların yarını izinli geçirecekleri, diğer oyuncuların ise gerçekleştirilecek antrenmanla hazırlıklarını sürdürecekleri bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!