comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

"G.Saray'ın puan kaybettiği haftada..."

03 Aralık 2012, Pazartesi 10:33

Fenerbahçe'nin Milli oyuncularından Mehmet Topal, Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Kayserispor'u mağlup edemedikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Fenerbahçeli Mehmet Topal, Kayserispor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada bir çok fırsat yakalamalarına rağmen galip gelemediklerini ve önlerindeki maçlar bakmaları gerektiğini söyledi.

Topal, önlerinde düşünmeleri gereken önemli maçlar olduğunu belirterek, "Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanmak isterdik. Ancak bu akşamki maçın düşüncesini bırakarak önümüzdeki maçları düşüneceğiz" dedi. Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Mehmet Topal, "Kayserispor karşılaşması bizim için önemliydi. Bu müsabakadan galip ayrılmak önemliydi. Karşılaşmada ilk golü bulabilseydik maçın seyri değişebilirdi. İlk yarı kontrollü bir futbol vardı. Karşılaşmada 60.dakikadan sonra oyunda bir kopukluk oldu. Kayserispor'u da tebrik ederim. İyi mücadele ettiler. Ancak bizim de ciddi gol pozisyonlarımız vardı. Özellikle de Cristian ile yakaladığımız pozisyonlar. İyi mücadele eden bir takımız. Bu akşamki maçı unutarak, önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu süreçten sonra maç kaybetmeyi düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı. Son olarak önemli olanın sahada verilen mücadele ve sonrasında girilen pozisyonlar olduğunu dile getiren Mehmet Topal, "Futbolun içinde pozisyon da var, gol atmak da gol kaçırmak da.. Evet kaçan gollerin üzgünlüğü var ama önemli olan pozisyona girmek idi. Biz burada bir ekibiz. Takım oyunu oynuyoruz. Gol atarsak da, gol yersek de beraber yapıyoruz. Önümüzdeki maçlara bakacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!