comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

9 Mart Çarşamba Futbol Haberleri

09 Mart 2016, Çarşamba 17:15
9 Mart Çarşamba Futbol Haberleri

FutbolArena, Akşam Postası'nda 9 Mart Çarşamba günü öne çıkan futbol haberlerini derledi.

FutbolArena - Akşam Postası'nda 9 Mart Çarşamba günü öne çıkan futbol haberlerini sizler için derledik.

 

9 Mart Çarşamba Futbol Haberleri

 

Galatasaray, UEFA'nın verdiği cezayı CAS'a taşıyacak mı?

 

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Divan Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

UEFA'dan 1 yıl men cezası alan Galatasaray, başkan Dursun Özbek, UEFA'ya yapılan savunmaca yeni yönetim olarak neler yapmak istediklerini anlattıklarını söyledi.

UEFA'nın verdiği cezanın en kötü karar olduğunu söyleyen Dursun Özbek, ihtar beklediklerini ancak verilen cezayı CAS'a taşıyacaklarını söyledi.

 

Caner Erkin, Inter ile anlaştı mı?

 

İtalyan basını, Caner Erkin'nin Inter ile anlaştığını duyurdu. Ancak futbolcunun temsilcisi bu iddiaları yalanlayarak “Bugün iddia edildiği gibi herhangi bir kulüple sözleşme ya da ön sözleşme imzalamamıştır” açıklaması yaptı.

İki sezon önce Caner'i isteyen ancak İtalya'daki “AB Dışı” oyuncu sınırlaması sebebiyle Inter bu transferi gerçekleştirememişti. Ardından futbolcu da sarı lacivertli kulüple iki yıl daha yeni mukaveleye imza atmıştı.

 

Galatasaray yeni sezon öncesi transfer yapacak mı?

 

Galatasaray Başkan'ı Dursun Özbek, kulübün gelecek sezon için transferde işinin çok zor olduğunu ifade ederken, FutbolArena'nın haberini doğruladı. 

Dursun Özbek, Galatasaray'ın hala risk altında olduğunu ifade ederken gelecek sezon bütçesinin transfer yapılarak atılmayacağını söyledi. 

 

Galatasaray'ın dikkat çeken istatistiği

 

Birçok açıdan zor günler yaşayan Galatasaray, şampiyonluk yarışına haftalar öncesinden havlu attı.

Golcüler Burak Yılmaz ve Umut Bulut ile bir türlü yıldızı barışmayan sarı kırmızılı taraftarlar iki futbolcusunu da birçok kez protesto etmişti. Ancak sarı kırmızılı ekibin ofansif performansı lider Fenerbahçe'nin önünde. Geride kalan 24 haftada Fenerbahçe 42 gol atarken Galatasaray ise 49 gol atmayı başardı.

 

Quaresma, Rizespor maçında oynayacak mı?

 

Süper Lig'in 24. haftasında Eskişehirspor ile oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkan Ricardo Quaresma'nın durumu merak ediliyordu. Portekizli yıldızın Çaykur Rizespor maçında hazır olacağı öğrenildi.

Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanarak oyunu tamamlayamayan Quaresma, Rize maçına kadar hazır duruma gelecek. Beşiktaş sağlık ekiplerinin kontrol ettiği ve son kararı Perşembe günü verecek olmasına rağmen Portekizli orucunun ağrılarının geçtiği ve oynamak istediği öğrenildi.

 

Ünal Aysal Galatasaray başkanlığına aday olacak mı?

 

Galatasaray'da Ünal Aysal ismi tekrar gündeme geldi. Aysal'ın yeniden başkan olmayı düşündüğü ifade edildi.

Aysal'ın geri dönüp dönmeyeceği konusundaki tavrıysa oldukça dikkat çekici. Aysal olası bir seçimde aday olmam demiyor. 

Dün ulaştığımız Aysal, "Galatasaray'da bir yönetim var. Dolayısıyla benim başkan adaylığı konusuda konuşmam Galatasaray etik değerlerine ve geleneklerine uygun değil "dedi. 

 

Bursaspor, Sercan Yıldırım transferinde ne durumda?

 

Süper Lig'de 9. sırada bulunan Bursaspor, yeni sezonun kadro planlaması için kolları erken sıvadı.

Transferde Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda çalışan Bursaspor, ilk olarak Sercan Yıldırım'ın bonservisini almaya çalışacak.

 

Aykut Kocaman, Torku Konyaspor ile uzattı

 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'da basın sözcüsü Ahmet Baydar, bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek teknik direktör Aykut Kocaman'ın 2 yıl daha kulübe hizmet edeceğini söyledi.

Kocaman ile yeniden sözleşme imzaladıklarını belirten Baydar, "Teknik direktörümüz Aykut Kocaman 2 yıl daha Torku Konyaspor'a hizmet edecek. Bu durumdan oldukça mutlu olduk. Atılan imza başarılarımızın da devamını getirecektir. Geldiği günden bu yana yakalanan başarıda önemli bir pay sahibi olan Aykut hocamıza ve camiamıza yeni sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyor ve kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

Hangi takım şampiyonluğu hak ediyor? - Beşiktaş'tan büyük fark

 

Süper Lig'de 24. hafta maçları geride kalırken ligin ilk iki sırasında Fenerbahçe ve Beşiktaş bulunuyor.

İki takımda şampiyonlukta kritik haftalara doğru giderken iyi futbol ortaya koymaya çalışıyor.

FutbolArena'nın resmi twitter adresinden takipçilerimize hangi takımın oynadığı futbolla şampiyonluğu daha çok hak ettiklerini sorduk.

 

Deniz Çoban devrim gibi kararı açıkladı

 

Kasımpaşa maçında yağtığı hata nedeniyle hakemliği bırakan Deniz Çoban, Uluslararası Futbol Birliği'nin (İFAB) Mart ayında yaptığı toplantıda konuşulanlarla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'da konuşan Deniz Çoban, teknolojinin futbolun içine gireceğini ve tartışmalı pozisyonlarda video sisteminden yararlanılacağını söyledi. 

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!