comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçeli futbolcular Braga öncesi iddialı - UEFA Haberleri

09 Mart 2016, Çarşamba 10:59
Fenerbahçeli futbolcular Braga öncesi iddialı - UEFA Haberleri

Fenerbahçe'nin Braga ile oynayacağı maç öncesi Nani, Alper Potuk ve Fabiano açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe sahasında Braga ile karşılaşacak. 10 Mart Perşembe günü oynanacak maç öncesi sarı lacivertli futbolculardan Luis Nani, Alper Potuk ve Fabiano maç günlüğü kitapçığna açıklamalarda bulundu.

Nani: “Sahada kazanmak için olacağız”

“Braga maçı bizim için sezonun en önemli maçlarından biri. Stadımızın tıklım tıklım dolu olacağını düşünüyorum, taraftarlarımızın da desteğini alarak iyi bir mücadele ortaya koyacağımıza inanıyorum. Bu maç bize sezonun geri kalanı için çok şey kazandırabilecek bir maç, o nedenle sahada kazanmak için olacağız.”

Fabiano: “Braga maçını kazanmak için her şeyi yapacağız”

“Bizi bekleyen önemli maçlardan biri daha Braga maçı. Takımımız her geçen gün biraz daha kendini geliştiriyor, en yüksek motivasyon ile biz bu sahada olacağız. Tabii ki rakibimize saygıda kusur etmeyeceğiz, bizim için olumlu olacak bir sonuç almak istiyoruz. Maçın sonuna kadar taraftarlarımızın desteğinin arkamızda olacağından eminiz. Kendi sahamızda oynuyoruz ve biz bu maçtan iyi bir sonuç almak için her şeyi yapacağız.”

Alper Potuk: “Gol yemeden maçı kazanmalıyız”

“Biz çok güçlü rakiplerin arasından Braga'yı seçtik. Braga da güçlü bir ekip Avrupa liginde geçtiğimiz senelerde final oynamış bir ekip. Ben diğer rakiplere göre daha şanslıbir kura çektiğimize inanıyorum. Daha güçlü rakipler de olabilirdi. İnşallah ilk maçımızı evimizde oynayacağız. Taraftarlarımızın her zamanki gibi yoğun desteği ile gol yemeden maçı kazanmamız gerekiyor.”


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!