comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (5 Mart Cumartesi)

05 Mart 2016, Cumartesi 18:25
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (5 Mart Cumartesi)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Fenerbahçe ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 5 Mart 2016 Cuma gününde basında çıkan Fenerbahçe haberleri.

 

5 Mart Cumartesi Fenerbahçe Haberleri

 

Fenerbahçeli yıldız Akhisar maçında yok

 

Fenerbahçe'nin, Akhisar Belediyespor maçı kamp kadrosu belli oldu. Sarı Lacivertli ekipte ağrıları bulunan yıldız futbolcu Luis Nani kadroya alınmadı. 

Fenerbahçe'de Nani dışında Bruno Alves ve Markovic de kafilede yer almayan diğer isimler

Fenerbahçe'nin, Akhisar Belediyespor maç kadrosu

 

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Raul Meireles, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Ramazan Civelek, Volkan Şen, Alper Potuk, Fernandao, Robin van Persie

 

Liverpool, Lazar Markovic'i istiyor mu?

 

Fenerbahçe'nin sezon başında Liverpool'dan 1 yıllığına kiraladığı Lazar Markovic'in geleceği belirsizliğini koruyor. İngiliz ekibinin menajeri Jurgen Klopp, Sırp futbolcuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sakatlığı bulunan genç futbolcu hakkında konuşan Klopp, "Önümüzdeki sezonla ilgili olarak onunla görüştüm. Burada iyi karşılanacağını ve geleceğinin kendisine bağlı olduğunu söyledim. Liverpool'a dönmek isterse yaz kampına katılabilir. Orada durumuna bakarız ve sonrasına karar veririz. Kanat oyuncularına ihtiyacımız var. Sezon öncesi herkes şans bulacaktır" ifadelerini kullandı.

Sarı lacivertli ekipte şu ana kadar 20 maça çıkan Sırp oyuncu 2 gol kaydetti.

 

Şike Davası'nda yeni gelişme

 

Şike Davası olarak adlandırılan 3 Temmuz süreciyle ilgili tüm sanıkların beraati sonrası İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, mağdurlara şikayetçi olup olmadıklarını sordu. Tüm mağdurların şikayetçi olması üzerine dava yeni bir boyut kazandı.

Fanatik'in haberine göre; İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, bugüne kadar, 3 Temmuz sürecinde ifadeye çağrılan, gözaltına alınan, hapis yatan veya serbest bırakılan 158 kişiyi telefonla tek tek arayıp ifade vermeye çağırdı. Çağrılanlar arasında eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eski TFF Başkanı Mahmut Özgener, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, futbolcular İbrahim Akın, Korcan Çelikay gibi isimler bulunuyor.


Davalar birleştirilebilir

 

Eminyette, ifadeye çağrılan isimlere 3 Temmuz 2011'de futbolda şike yapıldığı iddiasıyla gerçekleştirilen operasyonunu yapan polis, savcı ve hakimlerden şikayetçi olup olmadıkları soruldu.
Bazı isimlerin şikayetçi olmadığı öğrenilirken, bir çok kişi ise, ağırlıklı olarak yasa dışı telefon dinlemesinden şikayetçi olduğunu bildirdi.

Soruşturma sonunda şayet savcılık bir iddianame hazırlarsa dava açılacak. Mahkeme davayı kabul ederse, yüksek olasıklıkla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında eski bakanların da olduğu 34 kişinin müşteki ve mağdur sıfatıyla yer aldığı ve Fethullah Gülen'in de terör örgütü kurmakla suçlandığı davayla birleştirilecek.

 

Aziz Yıldırım'ın UEFA heyecanı

 

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna yükselen ve Braga ile eşleşen Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın kupayı alacaklarına olan inancının yüksek olduğu belirtildi.


Aziz Yıldırım'ın Avrupa Ligi isteği


Ligdeki Beşiktaş derbisi zaferi, UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova'nın saf dışı bırakılması, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yarı finale çıkılması Başkan Aziz Yıldırım'ın keyfini fazlasıyla yerine getirdi. Fenerbahçe'nin lig ve kupa'da mutlu sona ulaşacağından emin olan sarı-lacivertli kulübün başkanının, "Avrupa'da da kupa kaldıracağımıza hiç bu kadar inanmamıştım" dediği öğrenildi. Yıldırım'ın hayali ise Mancester United ile final oynamak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!