comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe yönetiminden FLAŞ karar - Süper Lig Haberleri

05 Mart 2016, Cumartesi 10:09
Fenerbahçe yönetiminden FLAŞ karar - Süper Lig Haberleri

Fenerbahçe Yönetimi, ligin kalan maçları için özel bir prim sistemini devreye sokuyor.

FutbolArena - Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe'de yönetim de harekete geçti. Sarı lacivertli idareciler sezonun kalan maçları için prim sistemini belirledi.
 

Fenerbahçe'den yeni prim sistemi
 

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe Yönetimi, kalan maçlara özel prim verme kararı aldı. Beşiktaş derbisiyle başlayan 12 haftalık seride sarı-lacivertliler, normal prim sisteminin dışına çıkacak.

Yönetim “Derbi”, “Deplasman” ve “İç saha” olmak üzere üç kategori belirledi. Buna göre derbiler için 1 milyon dolar, deplasman galibiyetlerine 500 bin dolar, iç saha galibiyetlerine ise 250 bin dolar verilecek. Deplasmandaki Trabzonspor karşılaşmasının da derbi kategorisine alındığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli yönetim, eski sistemde iç sahadaki galibiyetlere prim vermiyordu. Seri deplasman galibiyetlerinde ise prim söz konusu oluyordu.

Fenerbahçeli oyuncular son yıllarda rakiplerine göre daha düşük primler alıyordu. Yönetim şampiyonluğun kaçmaması, motivasyonun daha da artması için mevcut sistemi değiştirerek farklı bir yol izleme kararı aldı.
 

Fenerbahçeli futbolcular ne kadar prim kazanacak?
 

Beşiktaş galibiyetiyle futbolcular 1 milyon Dolar prim almaya hak kazandı. Sezon sonuna kadar tüm maçları kazanmaları durumunda takımın toplam prim geliri 6 milyon 250 bin dolar olacak. Bu para da takım içinde oynama süresi başta olmak üzere belli kriterlere göre dağıtılacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!