comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (2 Mart Çarşamba)

02 Mart 2016, Çarşamba 17:09
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (2 Mart Çarşamba)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Fenerbahçe ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 2 Mart 2016 Çarşamba gününde basında çıkan Fenerbahçe haberleri.
 

2 Mart Çarşamba Fenerbahçe Haberleri

 

Fenerbahçeli yöneticilerden Caner Erkin'e uyarı

 
Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Beşiktaş derbisinin ilk yarısında riskli müdahalelerde bulunan ve hırçın bir görüntü sergileyen Caner Erkin'e maçın devre arasında uyarı yapıldığı ifade edildi.
 

Ali Yıldırım'dan Caner Erkin'e uyarı

 
Milliyet'in haberine göre; İlk yarıda bir hayli hırçın ve agresif gözüken, Cüneyt Çakır'dan sarı kart da gören Caner Erkin yöneticileri bir hayli tedirgin etti. Asbaşkan Ali Yıldırım ve iki yöneticinin devre arasında soyunma odasına giderek milli oyuncu ile kısa bir görüşme yaptıkları öğrenildi.


241747-haber
 
Yıldırım'ın Caner'e, “Biraz sakin ol. Bu hırçınlığın hem sana, hem de takıma zarar verecek. İşler bu kadar iyi giderken ikinci yarıdaki bir hatan bütün emekleri boşa çıkarır. Cebinde sarı kartının bulunduğunu unutma” dediği belirlendi.
 
Asbaşkan Ali Yıldırım'ın ardından bu kez Van Persie, Volkan Demirel ve Gökhan Gönül'ün, Caner'in yanına gittiği ve “Hem sen, hem de biz çok iyi oynuyoruz. Ancak oyunu bu kadar germe. Sakinliğini koru. Her an ikinci sarı kartı görebilirsin. Çok riskli müdahalelerde bulunuyorsun. Eğer kendini kontrol edemeyeceksen oyundan çıkmanda fayda var” ifadelerini kullandıkları kaydedildi.
 

İlhan Ekşioğlu'ndan Beşiktaş'a gönderme

 
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maçın ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hakem hatalarıyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.
 
Fikret Orman'ın açıklamaları sırasında Fenerbahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu, ilginç bir tweet paylaşımında bulundu.
 
İlhan Ekşioğlu, kamuoyuna duyuru olarak duyurduğu mesajda maçın skorunu hatırlattı.

 

Cüneyt Çakır'ın derbi notu belli oldu

 
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanan kritik Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini yöneten Cüneyt Çakır'ın notu açıklandı.
 

Cüneyt Çakır'ın derbi notu kaç?

 
Hürriyet'te yer alan habere göre; Türkiye'deki görevine Haziran ayında başlayacak olan Rosetti, Çakır'ın özellikle maçta kurduğu hakimiyete hayran kaldığını ifade etti.


241729-haber
 
Rosetti'nin, “Böylesine kritik bir maç ancak bu kadar iyi idare edilebilirdi. Çakır bir an bile kontrolü ve hakimiyeti elden bırakmadı. UEFA Hakem Komitesi, maçların mümkün olduğunca 11'e 11 tamamlanmasını istiyor. Cüneyt Çakır da bu yönden son derece başarılı bir yönetim gösterdi” ifadesini kullandığı öğrenildi. 
 

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'ye Süleyman Seba eleştirisi

 
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında açıklamalarda bulundu.
 
Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Süleyman Seba'ya edilen küfürleri eleştiren Demirkol, bu duruma karşı çıkmak gerektiğini söyledi.
 

Mehmet Demirkol, Süleyman Seba'ya edilen küfürler için ne dedi?

 
Demirkol, "Neden küfür edilir ben anlayamıyorum. Buna karşı çıkmak lazım. Fenerbahçe'nin de aynı şekilde. Bir taraftar Süleyman Seba'ya küfür etmek için maça gideceğine akıl hastanesine gitmeli. Ruhsal problemi var demek ki" ifadelerini kullandı.
 
Roberto Rosetti'nin not olarak da Cüneyt Çakır'a 8.4 puan verilmesini uygun gördüğü, ancak maçın zorluk derecesini göz önüne alarak bu notun 8.5 olması görüşünde olduğu belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!