comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Amedspor'dan Fenerbahçe tepkisi - Türkiye Kupası Haberleri

02 Mart 2016, Çarşamba 12:20
Amedspor'dan Fenerbahçe tepkisi - Türkiye Kupası Haberleri

Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen açıklamalarda bulundu.

Amed Sportif FaaliyetlerAsbaşkanı Nurullah Edemen, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Fenerbahçe ile deplasmanda yapacakları müsabakaya taraftarlarının alınmayacak olmasına tepki gösterdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Edemen, deplasmanda yapacakları maç öncesinde İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulunun Amed Sportif Faaliyetler taraftarlarına yönelik aldığı kararın doğru olmadığını ifade etti.

 

241720-haber

Edemen, İstanbul'daki maça taraftarlarının alınmaması kararının anlamsız ve taraflı olduğunu savunarak, "Diyarbakır'da yaptığımız ilk maç öncesinde anlamsız kararlar alınmıştı. TFF o zaman bizim maçın seyircisiz oynanmasına karar verdi. Uyduruk ve anlamsız kararlar ikinci karşılaşma için de alındı. İstanbul'da yapacağımız maça ev sahibi takımın isteği ile taraftarlarımız alınmayacak. Bu kararı doğru bulmuyor ve kınıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Futbolun seyirci ile güzel olduğunu, ancak Fenerbahçe maçlarında bu zevkten taraftarlarının mahrum bırakıldığını belirten Edemen, şunları kaydetti:

 

241708-haber

"Seyircileri futbol maçlarından mahrum bırakan bir anlayış var. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçının ilk müsabakasında olduğu gibi yarın İstanbul'da yapacağımız ikinci karşılaşmayı da taraftarlarımız sahada izlemeyecek. Yani bu maça taraftarlarımız alınmayacak. Gerçekten akıl sınırlarını zorlayan bir karar. Hem şahsım hem de kulübümüz olarak bu kararları doğru bulmuyoruz."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!