comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

MHK seçiminde sistem değişiyor - Süper Lig Haberleri

24 Şubat 2016, Çarşamba 17:32
MHK seçiminde sistem değişiyor - Süper Lig Haberleri

TFF Başkanı Yıldırım Demirören düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasında Deniz Ateş Bitnel'in verdiği hatalı kararlar sonrası gündem MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun istifasıydı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören bu konu hakkında önemli açıklamalar yaparken önümüzde süreçte MHK seçimlerinde değişikliğe gidileceğini söyledi.


238746-haber

Yıldırım Demirören'in açıklamaları;


"İsimler değişir, hakemler değişir. Dedikodular, komple teorileri değişmez. Şu hakem kokartını assın, bu hakem düdüğünü assın. Bunlara bir de bahis iddiaları eklendi. Koparılan gürültü nedeniyle MHK'nın istifasını istemeyeceğim. Trabzonspor'umuzun mağduriyetine en az onlar kadar üzülüyorum. Umut vaadeden bir hakemimizi kaybettiğimiz için üzgünüm. 
Aynı şekilde yaşamaya devam edersek, daha çok hakem kaybedeğiz. Yöneticilerin maç sonu açıklamaları yerine genç yeteneklerin hayallerini dinlemeliyiz. Bu tarihi bir kenara not edin lütfen. Yeni sistemin kapılarını uygulama sürecine açıyoruz. Kurulları artık federasyon atamayacak. Futbol ailesinin üyeleri seçecek. Bu kararı açıklamamızda son dönemde yaşananların payı da var. Bu sistemi önümüzdeki sezondan itibaren hayata geçirmeyi düşünüyoruz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!