comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe, Moskova deplasmanında - UEFA Haberleri

24 Şubat 2016, Çarşamba 09:50
Fenerbahçe, Moskova deplasmanında - UEFA Haberleri

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 2-0 kazandığı maçın rövanşında yarın Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 2-0 kazandığı maçın rövanşında yarın Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

Kadıköy'de geçen hafta yapılan maçta üstün bir oyun sergileyerek rakibini 2-0 yenen sarı-lacivertliler, başkent Moskova'da adını üst tura yazdırmaya çalışacak.

Lokomotiv Stadı'nda TSİ 18.00'de başlayacak maçı Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak yönetecek.

 

238679-haber

Her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayacak Fenerbahçe, rakibine tek farklı skorla yenilse de turu geçen taraf olacak. Sarı-lacivertli takım gol atması durumunda, iki farklı yenilgide bile adını son 16 takım arasına yazdıracak. Karşılaşmanın 90 dakikasını Lokomotiv Moskova 2-0 üstün tamamlarsa maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da gol olmaması durumunda turu geçen takımı seri penaltı atışları belirleyecek. 3 veya daha farklı yenilgilerde Fenerbahçe Avrupa'ya veda edecek.
 

Fenerbahçe'de Lokomotiv Moskova öncesi eksikler


Sarı-lacivertli takım, Lokomotiv Moskova maçına 4 futbolcusundan yoksun çıkacak.

Fenerbahçe'de kırmızı kart cezalısı Diego Ribas ile sakatlıkları bulunan Raul Meireles, Abdoulaye Ba ve Lazar Markovic, Rusya deplasmanında forma giyemeyecek.

 

238525-haber

Sarı-lacivertli ekipte Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Öte yandan Moskova'da maç saatinde hava sıcaklığının - 5 derece olması bekleniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!