comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Giuliano Terraneo görevi bırakıyor - Fenerbahçe Haberleri

20 Şubat 2016, Cumartesi 13:14
Giuliano Terraneo görevi bırakıyor - Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe'de sezon başında yapılan transferlerde büyük etkisi olan Terraneo ile yollar ayrılıyor.

FutbolArena - Fenerbahçe'de sezon başında Sportif Direktör olarak anlaşılan Giuliano Terraneo kısa süre içerisinde yapılan yıldız transferlerinde önemli rol oynadığı için taraftarların sevgilisi olmuştu. Sarı lacivertli yönetim ise İtalyan futbol adamıyla anlaşamadığı için yolları ayırıyor.

Giuliano Terraneo görevden ayrılıyor mu?


Bugün'ün haberine göre; Başkan Aziz Yıldırım'ın ve idarecilerin büyük çoğunluğunun İtalyan direktörün takım ve teknik heyet üzerinde pasif kaldığını düşündüğü ve bu nedenle ayrılık kararını aldıkları öğrenildi. Sözleşmesi birkaç gün içinde feshedilecek olan Terraneo'nun görevlerini bundan böyle sezon sonuna kadar Başkan Yıldırım'ın yönetim kurulunda yer alan kardeşi Ali Yıldırım'ın sürdürmesi bekleniyor.

 

Terraneo'nun çalıştırdığı takımlar


Ayrıca Sarı-Lacivertli kulübün Terraneo'nun sözleşmesinden doğan haklarını tamamen ödeyeceği ve tecrübeli futbol adamına hizmetlerinden ötürü teşekkür edileceği öğrenildi. Eski bir kaleci olan Terraneo futbolu biraktıktan sonra ülkesi İtalya'da Monza, Lazio ve Inter gibi kulüplerde sportif direktörlük görevini üstlenmişti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!