comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Mohamed Elyounoussi planı

19 Şubat 2016, Cuma 11:50
Fenerbahçe'nin Mohamed Elyounoussi planı

Fenerbahçe'nin gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladığı iddia edildi.

FutbolArena - Bu sezon önemli yıldızları kadrosuna katan Fenerbahçe'nin gelecek sezon için de şimdiden çalışmalara başladığı ifade edildi. Sarı lacivertlilerin bu doğrultuda Molde'de forma giyen Mohamed Elyounoussi ile ilgilendiği öne sürüldü.

Fenerbahçe, Mohamed Elyounoussi'yi transfer ediyor mu?


Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe'nin Norveç ekibi Molde'nin genç yıldızı Mohamed Elyounoussi için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. 21 yaşındaki futbolcuyla menaceri aracılığıyla ilk teması kuran yönetimin; hem sol kanatta hem de forvette görev yapabilen Elyounoussi'nin transferini sezon bitmeden noktalamak istediği öğrenildi. 
 
Kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan 1.78'lik oyuncuyla İngiltere ve Almanya'dan da bazı kulüplerin ilgilendiği, bu nedenle Fenerbahçe'nin elini çabuk tutmaya çalıştığı belirtildi.
 

Mohamed Elyounoussi kimdir?


21 yaşındaki futbolcu kariyerine Norveç'in Sarpsborg takımında başladı. 2014 yılında Molde'ye transfer olan Elyounoussi, hücum hattında sağ ve sol kanatlarda görev alabiliyor. Genç futbolcu bu sezon 12 maçta 7 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!