comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Galatasaray'dan 150 bin bileklik alan 3 aktör

17 Şubat 2016, Çarşamba 11:02
Galatasaray'dan 150 bin bileklik alan 3 aktör

Galatasaray'ın bileklik kampanyasına sarı kırmızılı renklere gönül vermiş 3 aktör destek verdi.

FutbolArena - Galatasaray'ın başlattığı "Tek Yürek-Tek Bilek" kampanyasına sanat dünyasından da destek geldi. Sarı kırmızılı renklere gönül veren Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kerem Bursin toplamda 150 bin bileklik satın aldı.


Galatasaray'dan bileklik alan ünlüler


Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın "Tek Bilek-Tek Yürek" kampanyasında 465 bin bileklik satışına ulaşılmasında Galatasaray taraftarı jönlerin büyük payı var. Tanesi 10 lira olan ve kulübe yaklaşık satış başı 6 lira kar bırakan bilekliklerin şu ana kadar satıldığı açıklanan 465 bin tanesinden neredeyse 3'te 1'ini Türkiye'nin önde gelen dizi yıldızlarının aldığı öğrenildi.

Koyu Galatasaraylılığı ile tanınan ve başta Wesley Sneijder olmak üzere futbolcularla yakın dostluğu bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, tek başına 50 bin bileklik satın aldı. Kulübe yeni üye olan bir diğer jön Kenan İmirzalıoğlu 75 bin bileklikle büyük destek verirken genç neslin önde gelen oyuncusu Kerem Bursin de 25 bin bileklik satın aldı.
Böylece 150 bin bileklik satın alan üç yıldız, 1 milyon 500 bin liralık alım yaparken kulüp bu satıştan 900 bin lira kâr elde etti. Ünlülerin bu desteğinden sonra camianın önde gelen isimlerinin kampanyada kulübe ne kadar destek verdiği merak konusu oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!