comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Feyyaz Uçar'dan ilginç yorum - Fenerbahçe Haberleri

17 Şubat 2016, Çarşamba 09:40
Feyyaz Uçar'dan ilginç yorum - Fenerbahçe Haberleri

Fanatik Gazetesi yazarlarından Feyyaz Uçar, Fenerbahçe ile ilginç yorumlarda bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı 2-0 mağlup etmesi spor yazarları tarafından takdir ediliyor. Fanatik Gazetesi yazarlarından Feyyaz Uçar, sarı lacivertlilerin aldığı galibiyeti överken, "Bu Fenerbahçe'yi Putin bile eleyemez" dedi.

İşte Feyyaz Uçar'ın yazısından bir bölüm;
"Van Persie'nin aldığı süre ve gol sayısı eksik olabilir. Ama oyuncu kalitesi çok fazla. Doğru koşuları ve top kullanma becerisi ile fark yaratıyor. Yeterince top aldığında neler yapabileceğini kanıtladı. Tek eksiği moral. İyi oynadığında da çıkarılacağını bilmek hiç hoş değil. Pereira, Nani'ye gösterdiği iltiması, diğer oyuncularına da göstermeli. Bu şekilde Nani'yi de kazanamıyor. Biraz rekabet her yıldızı uçurur.

Rakibin terk formda oyuncusu kalecileri Guilherme. Fernandes etkisiz. Samedov konsantrasyonunu kaybetmiş. Defansta kademe hataları yapıyorlar. Arka direk hep boş. Forvette uyumlu oldukları da söylenemez. Takım ruhunu kaybetmişler. De Souza'nın ikinci golüyle ümitlerimizi boşa çıkarmazken tur kapısını da araladı. Tur garantisi ise direklerden döndü. Bu Fenerbahçe'yi Putin bile eleyemez. Yeter ki niyet futbol oynamak olsun."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!