comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Lokomotiv Moskovalılar Fenerbahçe için ne düşünüyor? - Avrupa Ligi Haberleri

16 Şubat 2016, Salı 16:36
Lokomotiv Moskovalılar Fenerbahçe için ne düşünüyor? - Avrupa Ligi Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe-Lokomotiv Moskova maçı öncesi FutbolArena, Rus taraftarların nabzını tuttu. Lokomotiv Moskova taraftarları Fenerbahçe hakkında ne düşünüyor? Ruslar turdan ümitli mi?

FutbolArena - UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova bu akşam saat 19:00'da karşı karşıya gelecek. Zorlu maç öncesi FutbolArena, Rus taraftarların nabzını tuttu. 


Lokomotiv Moskova taraftarları Fenerbahçe maçı için ne düşünüyor?


Rusya Premier Ligi'nde ligin ilk yarısını lider CSKA Moskova'nın 5 puan gerisinde 3. sırada bitiren Lokomotiv Moskova, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Beşiktaş'ın da yer aldığı gruptan lider olarak çıktı. Geçtiğimiz sezona nazaran Rus ekibi bu yıl daha başarılı bir grafik çizmesine rağmen Lokomotiv Moskovalı taraftarlar Fenerbahçe maçlarından pek de ümitli değil. İşte Lokomotiv Moskova taraftar forumlarından bazı önemli yorumlar:

Slava
Senin
"Fenerbahçe, Beşiktaş gibi değil. Van Persie ve Nani gibi süper yıldızlara sahipler. Niasse'ın da ayrılmasından sonra turu geçersek büyük başarılı olur."

Anton Saraev
"İstanbul'dan beraberlikle ayrılırsak ne mutlu. Maalesef 10 yıl önceki Loko yok şu anda."
Roman Reshetnik
"Kimse umutlanmasın. Fenerbahçe bizden daha kaliteli bir takım. Biz 2016'da lige ve şampiyonluk yarışına odaklanmalıyız."

Dmitry Raspopov
"Son haftalardaki istikrarsız sonuçları saymazsak Cherenchekov başarılı işlere imza attı. Ancak kabul edelim ki Fenerbahçe'nin kadrosu bizden daha iyi. İstanbul'dan iyi bir sonuçla ayrılmamız zor."

Artyom Danilov
"Herkes niye karamsar? Fenerbahçe'nin ligde çekiştiği Beşiktaş'a kaybetmedik biz. Bazı arkadaşlar Fenerbahçe'yi gözlerinde fazla büyütüyor. Nani ve Van Persie eskisi gibi değil. İyi savunma yaparsak bu tur bizim."

Denis Konechnykh
"Avrupa'da hedefimiz bir üst tur olsaydı Niasse'ı satmazdık. Kabul edelim ki Olga ve arkadaşları önce ekonomiyi düşünüyor. İstanbul'da fark yemezsek iyi."

Haber: Barbaros Yıldızlı

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!