comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye mi dönüyor? - Süper Lig Haberleri

16 Şubat 2016, Salı 10:53
Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye mi dönüyor? - Süper Lig Haberleri

Fenerbahçe'den sezon başında Başakşehir'e transfer olan Emre Belözoğlu'nun yeniden sarı lacivertlilere döneceği iddia edildi.

FutbolArena - Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan ve Başakşehir ile anlaşan Emre Belözoğlu'nun yeniden sarı lacivertli kulüpte görev alacağı öne sürüldü. Başkan Aziz Yıldırım'ın deneyimli futbolcuyu Sportif Direktör olarak görmek istediği ifade edildi.

Giuliano Terraneo, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe'de sezon başında sürpriz bir şekilde sportif direktörlük görevine getirilen Giulliano Terraneo yaptığı transferlerle kısa zamanda taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Ancak Başkan Aziz Yıldırım ile "Samandıra'ya gelme" konusunda ters düşen İtalyan sportif direktör kısa zamanda gözden düştü.
Önce tüm yetkileri elinden alındı. Daha sonra da stattaki odası boşaltıldı. Samandıra'da yalnız adam durumuna düşen İtalyan sportif direktörün önceki gün de imza yetkisinin elinden alındığı bildirildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın sezon sonunda Terraneo'yu takımdan göndereceği ve yerine Emre Belözoğlu'nu getireceği öğrenildi.

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye dönecek mi?


Sezon başında Emre Belözoğlu'nu takımdan gönderen Terraneo'ya bazı yöneticiler tepki göstermişti. Yıldırım da Emre'ye "Gel Terraneo'nun yardımcısı ol" teklifini yapmıştı. Ancak futbol opnamak istediğini söyleyen Emre'nin önümüzdeki sezon Fenerbahçe'ye sportif direktör olabileceği öğrenildi. İngilizce ve İtalyanca bilen Emre'ye Başkan Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde resmi teklif yapacağı konuşuluyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!