comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (14 Şubat Pazar)

14 Şubat 2016, Pazar 17:22
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (14 Şubat Pazar)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Fenerbahçe ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 14 Şubat 2016 Pazar gününde basında çıkan Fenerbahçe haberleri.
 

14 Şubat Pazar Fenerbahçe Haberleri


Manuel Fernandes'ten Fenerbahçe'ye mesaj

 
UEFA Avrupa Ligi'nde 16 Şubat Salı günü Fenerbahçe ile İstanbul'da karşılaşacak olan Lokomotiv Moskova'nın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes, Rusya'daki futbol yaşantısı ve Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu. 
 
Manuel Fernandes Rusya'daki futbol ortamıyla ilgili, "Burada futbola ilgi çok üst düzey değil. Türkiye'de daha farklı. Mesela Türkiye'de dışarı çıktığında çok zorlanıyordum. Hemen saklanma hissiyatı geliyordu. Rusya'da bu konuda rahatım. Sessizce çıkıyorum ve istediğimi yapıyorum"
 

"Fenerbahçe maçı bizim için zor geçecek ama..."

 
Fenerbahçe maçıyla ilgili de konuşan Manuel Fernandes, "Bu sezon güçlü bir Fenerbahçe var. İyi oyuncular aldılar. Bizde Niasse gittik. Yokluğunu hissedebiliriz ama takım oyunu anlamında disiplinimize güveniyorum. Fenerbahçe güçlü bir takım olabilir ama İstanbul'a tatile gelmiyoruz. Fenerbahçe ile başa baş oynamaya geliyoruz. Avantajlı skor için elimizden geleni yapacağız"
 
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, kulüp başkanlığında 18. yılını yarın dolduracak ve 19. senesine girecek.
 
Sarı-lacivertli kulüpte 15 Şubat 1998'de gerçekleştirilen olağan genel kurulda şu anda Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'nı yapan diğer aday Vefa Küçük'ü sadece 1 oy farkla geçerek, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı'na ilk kez seçilen Yıldırım, yarın başkanlıktaki 18. yılını geride bırakıyor.
 
Eski başkanlardan Şükrü Saracoğlu'nun rekorunu 2014 yılının eylül ayında kıran Yıldırım, ayrıca Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüp başkanları içerisinde en uzun süre başkanlık yapan isim unvanını da elinde bulunduruyor.
 

Aziz Yıldırım kaç kongre kazandı?

 
Aziz Yıldırım, 18 yıllık dönemde 12 kez girdiği seçimde başkanlığa seçilmeyi başardı.
 
Tecrübeli yönetici, 8 olağan, 4 kez de olağanüstü olmak üzere 12 kongrede başkan seçildi.
 

Aziz Yıldırım kaç kez görevini bıraktı?

 
Aziz Yıldırım, 18 yıllık başkanlığı döneminde iki kez görevi bıraktığını açıkladı.


Emmanuel Emenike'den FLAŞ Türkiye açıklaması

 
Fenerbahçe'nin İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'a kiraladığı Emmanuel Emenike flaş açıklamalarda bulundu.
 
İngiltere'nin The Nation sitesinin haberine göre Nijerya basınına konuşan Emmanuel Emenike, Türkiye Milli Takımı'nı reddettiğini açıkladı.
 

Emenike: 'Türkiye Milli Takımı'nı reddettim'

 
"Türkiye'de oynarken başta Guus Hiddink tarafından olmak üzere birçok kez Türkiye Milli Takımı'na davet edildim. Hiddink oyun kalitemi iyi bilen birisi olduğu için beni çok istedi ama ben Nijerya adına ter dökmekten memnun olduğumu söyleyip reddettim. "
 

Emenike: "Şike operasyonunda bebek gibi ağladım'

 
"Türkiye'de 3 Temmuz itibariyle bir kabusu yaşadım. Yaşananlara anlam veremiyordum ve bu yüzden bebekler gibi ağladım. Psikolojik tedavi gördüm. Bu kabus olay sonrası Fenerbahçe'den ayrılmak zorundaydım. Bugün West Ham transferimden dolayı çok mutluyum. Gollerimi sıralamak için sabırsızlanıyorum. Bilic'in bana güvendiğini biliyorum , onu hayalkırıklığına uğratmayacağım."
 

Fenerbahçe'de sakatların durumu

 
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 16 Şubat Salı günü sahasında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla yapacağı son 32 turu ilk maçının hazırlıklarını sürdürdü.
 
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen idmanın bir saat sürdüğü bildirildi.
 

Meireles Lokomotiv Moskova maçında oynayacak mı? 

 
Sarı-lacivertli oyuncuların ısınma hareketleriyle başladığı antrenmanda, çabukluk çalışmaları sonrası 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı kaydedildi. Pas organizasyonlarıyla süren idmanın, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandığı belirtildi.
 
Sakatlıkları devam eden Abdoulaye Ba ile Lazar Markovic'in tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdüğü, ağrıları bulunan Raul Meireles'in ise özel program dahilinde çalıştığı aktarıldı.
 
Fenerbahçe, Lokomotiv Moskova maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!