comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Krasic 2 yıl sonra gol attı - Fenerbahçe Haberleri

14 Şubat 2016, Pazar 17:10
Krasic 2 yıl sonra gol attı - Fenerbahçe Haberleri

Lechia Gdansk'ın 5-0 kazandığı Bielsko maçındaki üçüncü golü atan Milos Krasiç maça ilk 11'de başladı ve 77 dakika sahada kaldı.

FutbolArena - Fenerbahçe'den sezon başı ayrılıp Polonya'nın Lechia Gdansk takımına transfer olan Milos Krasiç iki sezon sonra golle tanıştı.

Takımının 5-0 kazandığı Bielsko maçındaki üçüncü golü atan Sırp futbolcu, maça ilk 11'de başladı ve 77 dakika sahada kaldı. Bir dönem sağ kanadın tartışılmaz en iyi etkili isimlerinden olan Krasiç, olarak 2013-14 sezonunda kiralık olarak Bastia forması giyerken gol atma başarısı göstermişti.

FENERBAHÇE MİLOS KRASİÇ'İN BONSERVİSİNE NE KADAR ÖDEDİ?


CSKA Moskova'da yıldızı parlayan Krasiç 2005-2010 yılları arasında Rus ekibinde fırtına gibi esmişti.  Performansı ile birçok Avrupa Kulübü'nün peşinden koştuğu yıldız futbolcu, 15 Milyon Euro bonservis bedeli ile Juventus'a transfer oldu.

Dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman'nın çok istediği futbolcu 2012-13 sezonunda 7 Milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.  Sakatlıklar sebebiyle bir türlü bekleneni veremeyen futbolcu sözleşmesi devam etmesine rağmen bedelsiz şekilde sarı lacivertli takımdan ayrılıp Polonya'nın yolunu tuttu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!