comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Manuel Fernandes'ten Fenerbahçe'ye mesaj - Avrupa Ligi Haberleri

14 Şubat 2016, Pazar 00:38
Manuel Fernandes'ten Fenerbahçe'ye mesaj - Avrupa Ligi Haberleri

Lokomotiv Moskova'nın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes, Avrupa Ligi'nde oynacakları Fenerbahçe maçı öncesi sarı lacivertlilere mesaj gönderdi. 

FutbolArena Dış Haberler - UEFA Avrupa Ligi'nde 16 Şubat Salı günü Fenerbahçe ile İstanbul'da karşılaşacak olan Lokomotiv Moskova'nın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes, Rusya'daki futbol yaşantısı ve Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu. 


Manuel Fernandes'ten Fenerbahçe'ye mesaj


Manuel Fernandes Rusya'daki futbol ortamıyla ilgili, "Burada futbola ilgi çok üst düzey değil. Türkiye'de daha farklı. Mesela Türkiye'de dışarı çıktığında çok zorlanıyordum. Hemen saklanma hissiyatı geliyordu. Rusya'da bu konuda rahatım. Sessizce çıkıyorum ve istediğimi yapıyorum"

"Fenerbahçe maçı bizim için zor geçecek ama..."

Fenerbahçe maçıyla ilgili de konuşan Manuel Fernandes, "Bu sezon güçlü bir Fenerbahçe var. İyi oyuncular aldılar. Bizde Niasse gittik. Yokluğunu hissedebiliriz ama takım oyunu anlamında disiplinimize güveniyorum. Fenerbahçe güçlü bir takım olabilir ama İstanbul'a tatile gelmiyoruz. Fenerbahçe ile başa baş oynamaya geliyoruz. Avantajlı skor için elimizden geleni yapacağız"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!