comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (12 Şubat Cuma)

12 Şubat 2016, Cuma 17:27
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (12 Şubat Cuma)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Fenerbahçe ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 12 Şubat 2016 Cuma gününde basında çıkan Fenerbahçe haberleri.
 

12 Şubat Cuma Fenerbahçe Haberleri

 

Giuliano Terraneo Fenerbahçe'den ayrıldı mı?

 
Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli futbol takımının sportif direktörü Giuliano Terraneo'nun görevinden ayrıldığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
 
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, bazı internet siteleri ve sosyal medyada Terraneo'nun görevinden ayrıldığına dair gerçek dışı haberlerin yer aldığı belirtilerek, "Giuliano Terraneo görevinin başındadır" denildi.
 
Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği ve devre arasında da Çin'den astronomik bir teklif alan Luis Nani'nin Mayıs ayında takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
 

Luis Nani transfer olacak mı?

 
Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Shanghai Shenhua'nın iki hafta önce yaptığı 8+2 milyon Euro'luk teklif, Başkan Aziz Yıldırım tarafından geri çevrilmişti. Fakat bugün'ün ortaya çıkardığı gerçek, Fenerbahçeli taraftarları üzecek cinsten. Çünkü Nani'nin sözleşmesinde “1. yılın sonunda 8.5 milyon Euro'ya serbest kalır” maddesi var. Eğer Shanghai, Nani için teklifini sezon sonu yinelerse transferde mutlu sona ulaşacak.
 
Sözleşmedeki madde nedeniyle Başkan Yıldırım'ın transferin önüne taş koyma şansı da bulunmuyor. Çin kulübü adına görüşmeleri yürüten FIFA menajeri Marco Kırdemir de mayıs ayında Nani'ye ayrılık gözüktüğünü söyledi. Kırdemir, “Mayısta teklifimizi yapacağız. Nani için Çin ve Shanghai takımı çok cazip. Sanırım yaz döneminde bu iş olur. Ben kişisel anlamda Ocak ayında olmasını arzu ederdim. Fenerbahçe 8.5 yerine 10 milyon Euro'ya ulaşan bir para kazanabilirdi” dedi.
 
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira cezalı oyuncular nedeniyle farklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.
 

Robin van Persie, Kasımpaşa maçında ilk 11'de mi?

 
Portekizli hocanın cezalı olan Mehmet Topal ve Josef de Souza'nın yerine Ozan Tufan ile Diego Ribas'ı sahaya sürmesi bekleniyor. Sakat olan Lazar Markovic'in yerine ise en büyük aday Caner Erkin. Vitor Pereira'nın ileri uçtaki tercihinin ise Van Persie olması bekleniyor.
 

Uğur Boral kimdir? Uğur Boral'ın oynadığı takımlar

 
Kariyerinde Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen aynı zamanda Milli Takım'da da görev alan Uğur Boral, 33 yaşında futbol kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.
 
33 yaşındaki futbolcu son olarak Beşiktaş'ta forma giydi. Geçtiğimiz sezon siyah beyazlılarla sözleşmesini fesheden deneyimli oyuncu bir başka kulüple anlaşmadı. Uğur Boral kariyrinde sırasıyla Alibeyköyspor, Kocaelispor, Gençlerbirliği, Ankaraspor, Fenerbahçe, Samsunpsor ve Beşiktaş formaları giydi. 17 kez Milli Takımlara da seçilen Uğur Boral, A Milli Takım'da 12 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!