comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (11 Şubat Perşembe)

11 Şubat 2016, Perşembe 17:14
Son dakika Fenerbahçe haberleri - Bugünkü Fenerbahçe gelişmeleri (11 Şubat Perşembe)

Basında çıkan Fenerbahçe haberlerini sizler için derledik. Fenerbahçe ile ilgili basında bugün neler yazıldı?

FutbolArena - FutbolArena, bugün Fenerbahçe ile çıkan önemli gelişmeleri sizler için derledi. İşte 11 Şubat 2016 Perşembe gününde basında çıkan Fenerbahçe haberleri.
 

11 Şubat Perşembe Fenerbahçe Haberleri


Emmanuel Emenike'nin opsiyonu kupada geçerli mi?


West Ham United, uzatmaların son dakikasında bulduğu golle Liverpool'u eledi ve FA Cup'ta 5. tura yükseldi. 
 
Bu durum akıllara devre arası İngiliz ekibine kiralık olarak Emmanuel Emenike'nin sözleşmesindeki otomatik opsiyon maddesini akıllara getirdi. İlk 11'de on maça çıktığı taktirde 11 Milyon Euro satın alma maddesi otomatik olarak devreye girecek Emenike'nin önünde 13 lig maçı var.  Yapılan sözleşme sadece lig maçlarını kapsıyor. 
 
Bu sebeple Emenike FA Cup'ta ilk 11'de maça çıkması otomatik opsiyonu etkilemiyor. 

 

PFDK, Aziz Yıldırım'a ne ceza verdi?


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle 45 günlük hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı.

Van Persie transfer olacak mı?


Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Çin kulüpleri Robin van Persie'nin peşine düştü. İlginç olan, 32 yaşındaki forvetin Fenerbahçe'de sürekli yedek kalmasına rağmen bu kadar fazla teklif alması.
 
Arsenal ve Manchester United'daki performansıyla dünyanın sayılı forvetleri arasına giren Robin van Persie, hâlâ transfer piyasasının en gözde isimlerinden biri olmayı sürdürüyor.

Aziz Yıldırım'dan kaptanlara sert uyarı

 
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Volkan Demirel, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Diego, Nani ve Alves gibi oyuncularla kulüp binasında bir görüşme gerçekleştiren Yıldırım, “Yeter artık” dedi. Antalya deplasmanındaki futbolu eleştiren Yıldırım, “Bunu bir iş kazası olarak değerlendirmiştik. Ama Amed karşısında gördük ki, takımda ciddi bir düşüş var. Bir an önce toparlanıp kendinize gelin. Bu sezon şampiyon olmaya mecburuz. Başka bir sonuç düşünülemez” ifadesini kullandı.

 

Gökhan Gönül, Beşiktaş'a transfer olacak mı?


Yeni Şafak'ın haberine göre; Sezon sonunda sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi sona erecek tecrübeli oyuncu, hiçbir kulüple transfer görüşmesinde bulunmadığını belirterek, “Beni herkes F.Bahçeli Gökhan Gönül olarak tanıdı, Fenerbahçeli Gökhan Gönül olarak da futbolu bırakacağım. Fenerbahçe'den ayrılmak gibi bir düşüncem yok” ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!