comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal kırgın - Fenerbahçe Haberleri

08 Şubat 2016, Pazartesi 23:54
İsmail Kartal kırgın - Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal geçen sezon kaçan şampiyonluktan sonra yaşananlarla ilgili kırgın olduğunu söyledi. 

FutbolArena - Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal, 360 TV Telegol Programı'nda içini döktü. Geçen sezon çok zorlu şartlarda mücadele etmelerine rağmen şampiyonluğu son ana kadar kovaladıklarını söyleyen Kartal, bazı yaşananlardan dolayı da kırgın olduğunu sözlerine ekledi. İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları:


İsmail Kartal: "Kırgınım"


"Biz geçen sezon zor şartlarda mücadele ettik. Kulübün ekonomik durumu iyi değildi. Transfer yapamadığımız için mevcut kadroyla yolumuza devam ettik ve sonuna kadar yarışta vardık. Ancak geçen sezon yaşananlardan dolayı bazı şeylere kırgınım"


İsmail Kartal: "Aziz Yıldırım'a bırakmak istediğimi söyledim"


"Fenerbahçe'yi ben kendim bıraktım. Aziz Yıldırım'la konuştum ve bırakmak istediğimi söyledim. Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra da Aziz Yıldırım ile iki defa görüştüm sadece"


İsmail Kartal: "Vitor Pereira'nın şampiyon olmasını isterim"


"Bence Vitor Pereira ve takımın zamana ihtiyacı var. Ben Fenerbahçe'nin toparlanacağını düşünüyorum. Oldukça kaliteli ve alternatifli bir kadro var çünkü. Vitor Pereira'nın şampiyon olmasını tabi ki isterim"

İsmail Kartal şampiyonluk yarışıyla ilgili Beşiktaş'ın da futbolunu çok beğendiğini söyledi ve siyah beyazlıların Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımlarından biri olduğunu ifade etti. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!