comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Vitor Pereira, orta sahada kriz yaşıyor - Fenerbahçe Haberleri

08 Şubat 2016, Pazartesi 16:06
Vitor Pereira, orta sahada kriz yaşıyor - Fenerbahçe Haberleri

Sarı-lacivertli ekipte Mehmet Topal ve Josef kart cezaları sebebiyle Kasımpaşa maçında oynayamayacak.

FutbolArena - Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Antalyaspor'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe zirve yarışında ağır bir yara aldı. Sarı-lacivertliler önümüzdeki hafta sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.
 

Fenerbahçe'de kimler cezalı?


Fenerbahçe'de kart cezalıları Mehmet Topal ile Josef o mücadelede görev alamayacaklar. Sezon başından beri bu iki oyuncudan vazgeçmeyen teknik direktör Vitor Pereira'nın Kasımpaşa önünde sahaya nasıl bir takım süreceği merak konusu.
 
Pereira'nın bu bölgede Ozan Tufan'ı ilk 11 başlatması kesin görünse de Portekizli hocanın, genç futbolcunun performansından memnun olmadığı biliniyor. Orta sahada takımın diğer alternatifleri Alper, Meireles ve Mehmet Topuz. Bu isimlerden Alper sakatlıktan yeni dönmüş olmasına karşın oynaması en muhtemel isim olarak görülüyor.

Meireles de sakatlığını yeni atlattı, üstelik Alper gibi kupa maçlarında forma şansı da bulamadı. Dolayısıyla maç kondisyonu eksik. Diğer alternatif olan Mehmet Topuz da bu sezon ligde pek tercih edilen bir oyuncu olmadı. Vitor Pereira'nın orta sahada Ozan Tufan, Alper, Diego üçlüsüyle oynaması muhtemel görünüyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!