comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçeli isimden Nani için OLAY sözler

04 Şubat 2016, Perşembe 10:49
Fenerbahçeli isimden Nani için OLAY sözler

Fenerbahçeli spor yazarı Ziya Şengül köşesinde Nani'nin satılmamasıyla ilgili bir yazı kaleme aldı.

FutbolArena - Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımın yıldızı Luis Nani için Çin'den 20 milyon Euro'luk bir teklif geldiğini açıklamıştı. Fakat hem kulübün, hem de futbolcunun bu teklife sıcak bakmadığını belirtmişti. 

Spor yazarı Ziya Şengül ise kulübün bu kararını eleştirdi ve Nani'nin bugüne kadar takıma olağanüstü bir katkı sağlamadığını ve satılması gerektiğini söyledi.
İşte Ziya Şengül'ün Star Gazetesi'ndeki yazısı;

"Fenerbahçe'de farklı bir gündem oluşuyor. Çin'in Nani'ye transfer teklifi rakamsal olarak ister istemez Fenerbahçe'nin ve futbol kamuoyunun ilgisini çekti. Söylentiye göre Çin kulübü 20 milyon euro vermiş, ayrıca Nani'ye de yıllık 10 milyon euro teklif etmiş. Ama her nedense Nani ‘Fener'i şampiyon yapmadan gitmem' demiş, Aziz Yıldırım da ‘Asla bırakmam' diyor. Nani için de iyi çocuk diyor. Futbol dünyamızda hiçbir futbolcu için “satılamaz” kaydı gerçekçi değildir. 

Nani'nin de olağanüstü bir futbol sergileyerek Fenerbahçe'ye katkı sağladığı söylenemez. Bireysel takılmayı seviyor. Madem böyle bir tansfer teklifi geldi, ver gitsin be kardeşim! Dünyanın sonu değil ya. Markoviç var, Volkan Şen var, böylesine alternatifleri olan bir takımda Nani asla vazgeçilmez değildir."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!