comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe sözleşmeler için görüşmelere başlıyor

03 Şubat 2016, Çarşamba 18:14
Fenerbahçe sözleşmeler için görüşmelere başlıyor

Fenerbahçe resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile sözleşmesi biten oyuncularla ilgili olarak görüşmelere başlanacağını açıkladı

FutbolArena - Fenerbahçe resmi internet sitesinden Yeniyüzyıl gazetesini yalanladı ve bu sezon sonu sözleşmesi biten oyuncularla görüşmelere başlanacağını bildirdi. 

Fenerbahçe'de hangi oyuncuların sözleşmesi bitiyor?


Fenerbahçe'de bu sezon sonu Mehmet Topal, Gökhan Gönül ve Caner Erkin başta olmak üzere Bruno Alves, Michal Kadlec, Serdar Kesimal, Raul Meireles, Uygar Mert Zeybek ve Mehmet Topuz sözleşmesi bitiyor. Lazar Markovic, kaleci Fabiano ve Abdoulaye Ba'nın ise kiralık sözleşmeleri son buluyor. Fenerbahçe'nin bu oyunculardan hangileri ile devam edip, hangilerini serbest bırakacağı merak konusu. 
İşte Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan yalanlama...

Bugünkü Yeniyüzyıl Gazetesi'nde Deniz Derinsu imzasıyla yayınlanan ve bir takım gazetelerin internet sayfalarında çıkan “Gökhan Bey Düne kadar neredeydi” başlıklı haber tüm içeriğiyle yalandır.
 
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, haberin içeriğindeki gibi bir beyanı bulunmamaktadır. Bu yalan haberle, “Yalan habercilik” sınırı aşılmıştır. Bunun habercilik mesleğiyle bir alakası kalmamıştır. Artık bu haberi yapanlar yalancıdır.
 
Bahse konu haberde imzası bulunan şahıs geçmişte de bir çok yalan haber yapmıştır; bugün de yalan haber yapma alışkanlığını sürdürmektedir.
 
Konuyla ilgili olarak, sözleşmesi biten futbolcularımızla en kısa sürede sözleşme görüşmelerine başlanacağını belirtir, bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini kamuoyuna duyururuz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!